Näin katosi ostaja

Normaali

Silleen hankala yksi tilanne, kun en tiedä enää, mistä kautta pitäisi lähteä kerimään auki. No, tyyppi osti multa kirjan huutonetissä ja maksoi sen pankkiin. Lähetin kirjan, tuli kuukauden päästä postissa takas. Ei ollut oikea osoite, vaikka oli just se jonka se oli antanut huutonettiin.

No, tietenkin pistin mailia heti perään (ja mailiosoite oli oikea), että näin kävi, mikäs se sun oikee liveosoite on. Ei vastaa. Laitoin tekstaria (myös puhnum on siis oikea ja testattu aiemmin), ei vastaa. Meni vielä pari viikkoa, lähestyin uudelleen maililla. Ei vastaa.

Olen kysynyt somessa, tietääks joku siitä mitä. Kukaan ei vastaa.

Tämä ei siis ole tuttu, on vain kauppakumppani. Mutta oispa kiva nyt kun ois joku Kontakti poliisissa niin voisivat kattoo, onko se ylipäätään elossa. Tajuun, jos joku makaa biitsillä kuusi viikkoa tai enemmän, mutta kyllä sekin joskus mailit kattoo. Jos ei oo delannut, voihan se olla vaikka sairaalassa. Mutta mähän en saa sitä tietää mitään kautta, enhän? (Se asuu Tampereella, jos ketä kiinnostaa.)

Mainokset

12 responses »

 1. Ehkä ne polliisissa ottais ilmotuksen tuosta vastaan, vaikkeivät sulle mahd. löytämisiään kertoiskaan. Tiedä vaikka tämä tyyppi muutoin makaisi kotonaan muumioituneena vielä vuosienkin päästä, niin kuin tässä maassa ruukataan.

 2. On kieltämättä kyllä erikoinen tilanne. Ymmärtäisin, jos tyyppi ei olisi maksanut kirjaa, mutta tämä on jo suorastaan mystistä. Ehkä tässä asiassa tosiaan voisi poliisia lähestyä. Toisaalta, jos posti osaa palauttaa väärästä osoitteesta, niin jonkinlainen muutto on kyllä vissiin täytynyt tapahtua. Hämmentävää ja häiritsevää kaikkiaan.

 3. Mulle käynyt kerran sama – odotin vaan; nyt siitä on aikaa melko monta vuotta eikä kukaan ole kysellyt ;)

 4. Poliisi saattaisi kuitenkin olla hiukan ylilyönti tällaisessa tilanteessa. Posti ei kuitenkaan huvikseen kääntele lähetyksiä ja jos emailit sekä tekstarit menee perille (varmaan olet välitystiedot tsekannut), niin kyllä minä vaan kätkisin kirjan komeron perukoille odottelemaan. Sitten kun sen sieltä seuraavan kerran löytää, asialla tuskin enää on merkitystä. Ennemmin laittaisin huutonetin ylläpidolle viestiä, että näin on näreet, ihan vaan siltä varalta että joku muukin ihmettelee.

 5. Moro allihuuppa, kiitos kommenteista! Tiina penkaisi asiaa. Tyyppi on ainakin vaihtanut facebook-naamakuvansa joulukuun lopulla, niin että vissiin se elossa on. Kuvassa on viheriää taustalla eli ehkä se on kuitenkin biitsillä limsaa lutkuttamassa. Ei vaan näköjään tykkää vietsintävälineistä. Sain myös vinkin yhteisestä tuttavasta. Siltä voin kysellä ehkä myöhemmin, miltä tyypin tiedotteet facebookissa näyttää.

 6. Random-henkilö ostaa jotakin, häviää jonnekin ja sitten selviää, että onkin olemassa yhteinen tuttava. Tää nyt on varmaan sitä paljon puhuttua verkostoitumista?

 7. Täytyy muuten tähän sanoa, että joskus Posti palauttelee posteja ihan ”huvikseenkin”. Joulun alla yksi ystäväni lähetti joulukortin, laittoi lähettäjän tiedot kuoren yläkulmaan ja kas, kortti palautui takaisin. Nimi ja osoite kuoressa oli ihan oikein, jostain syystä posti vain palautti sen. Ystävä kyseli Postilta, että mitä hittoa, mutta sai vastaukseksi vain olankohautteluja ja kehoituksen ostaa uusi kuori ja postimerkki (omaan piikkiin) ja lähettää uudestaan.
  Että näin.

 8. Tiina, EI???! Täysin aivotonta touhua! Tää munkin lähetys kyllä viipyi seikkailuillaan melkein neljä viikkoa, että kai ne sitten keksii kirjeille kaikenlaista puuhaa ja kierrätystalkoota. Kaikenlainen on näköjään mahdollista…

 9. No niin, homma ratkesi. Yhteinen tuttu, facebook. Nyt kirja lähtee uudemman kerran kohti samaa osoitetta, jossa oli ollut jonkinlainen sammuneen naapurin jne jne ketjun muodostama este toimittaa kirje perille. Vastaanottaja oli ollut matkoilla ja telonut itsensä pahasti, purkaa posteja vasta nyt.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s