Oppimiskokemus

Normaali

Jännää se, kun hammaslääkärillä saa puudutuksen ja selvästihän se toimii jo siellä, mutta vasta kotiin tultua puudutus alkaa oikein kunnolla levitä. Eikä kiirehdi pois.

Edellisestä kerrasta opin jo sen, että vaiks lekuri sanoo että saa syödä ja juoda, niin ei kannata kuitenkaan syödä haarukalla.

Tällä kertaa opin, että ei kannata syödä leipää jossa on kovat kuoret. Punainen piimä lasissa ei ole ollenkaan innostavaa.

Mainokset

7 responses »

  1. Työkaverin suuta puudutettiin viime viikolla: ”Sitten ei voi kyllä syödä, se on rinnuksilla”. Itse en tuosta tiedä, olen ollut syömättä niin kauan kun puudutus on voimassa. Sen kuitenkin tiedän, että puudute maistuu oikein erityisen pahalta. Kerran oli ruisku rikki ja tuli se aine kielen päälle. Hammaslääkäri sanoi kerran varta vasten kokeilleensa miltä se maistuu ja suositteli samaa myös hoitajalle, joka ei ollut maistanut :D

  2. Mutku oli nälkä… Suu voi olla huomenna melkomoinen, voi hitto. Varsinkin ylähuulen nurjalla puolella on haava poikineen, mut saattaa olla alahuulessakin. Mikä on silleen kummaa, ko sitä ei edes puudutettu. No, meni miten meni ja tuli mitä tuli, se on taas tapahtunut kumminkin. Ehkä nyt sitten SEURAAVALLA kerralla jo osaan….

  3. Ha. Paikkauksen jälkeen hammaslääkäri tiedusteli, tuntuuko hammas omalta. No ei tunnu, kantaa kauheesti toiseen hampaaseen. Hiottiin. Entä nyt? Sama homma. Hiottiin. Tämä toistui muutaman kerran, kunnes hammaslääkäri hoksasi kysyä, että eihän sulla nyt vaan kuule kumminkin ole puutunut kieli siellä hampaiden välissä. Oli se. Ja testaillessani olin purrut aika kovaa, mikä selvisi luonnollisesti vähän myöhemmin.

  4. AIJAI sattuu!! Ohari! Hitsi mikä juttu, yäk!

    Mulla oli tänään ”Zepa, tuo onneton viiskymppinen blondi, otti huuliin täytettä, ja se ei oikein laskeutunut” -päivä. Ei ollut kivaa. Mutta nyt, kotona taas, turvotus alkaa olla poissa ja haavatkin melko lailla ummessa. Huh.

  5. Moni on luullut kieltään pihviksi hammaslääkärin jälkeen, kunnes ruokaseura on huomauttanut asian todellisesta laidasta… Sitkeää.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s