Django, paras

Normaali

Olen aika paljon tykännyt Tarantinosta jo monta vuotta. Mutta nyt kun se on tehnyt sekä Kunniattomat paskiaiset että Django Unchained, niin lämpö läikkyy jo yli. Olisi aika tylyä julistaa vuoden paras leffa näin tammikuussa, mutta ihmettelen jos Django ei olisi se. On vaan niin perkeleen loistava kaikkiaan. Kaksi ja puoli tuntia ei tuntunut missään! Menin taas heti lauantain ekaan näytökseen, kun kuvittelin että siellä saa istua kahestaan jonkun kanssa. Mitä vielä, ainakin yli puolet paikoista myyty – isosta salista. Taisi olla aika odotettua tavaraa…

Ja Christoph Waltz, mikä löytö! Tää traditiohan on että eurooppalaiset ei saa sijaa Pyllywoodissa, koska englannin pitää olla aitoa. No, hra Waltzilla ei mene ihan tosi kaameen huonosti silti, ja nähdäkseni hänen englantinsa on ihan tarpeeksi kunnossa että voi tehdä mitä lystää. Tosin sekä Kunniattomissa että tässä hänen roolihahmon saksalainen alkuperä myönnettiin, mikä tietysti auttaa. Mutta silti. Kyllä tämmöisen hemmon pitää saada elantonsa isoista tuotannoista.

EDIT! Tästähän mun piti sanoa: Opteamin retrokas ja just Djangoon sopiva traileri pyörähti ennen elokuvaa. Eikä ole muuten vallan vanha pätkä: ladattu Youtubeen eilen!

Mainokset

2 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s