Parempaa nahkaa

Normaali

Marjutin vinkistä siis aputeekkiin hakemaan käsiin Locobase Repair. No mut täähän se on! Miten ei viimeksi ohjanneet mua ollenkaan sille hyllylle, kun kävin esittelemässä sormenpäiden pakkashaavoja! Siihen jättivät norjalaisen käsivoiteen tykö.

Ampullit piti hakea upteekin tädin kanssa, en ole oikein kykenevä heitä ite arvioimaan. Semmosen Eucerinin paketin myi mulle sitten, siinä on muutama luodin muotoinen ampulli, per yks pitäisi riittää viikoksi. Olisi lupaus että sitovat kosteutta ihoon, muunmuassa. Katotaan miten käy. Jos näette kadulla semmosen mieltsin hehkeen blondin, niin sehän oon sitten mä (ehkä), tulkaa moikkailee. Tsihi.

Mainokset

6 responses »

  1. Locobasen Repair on ihan ehdoton talvisin. Tai erityisesti talvisin. Tulee sitä tosin käytettyä muulloinkin, kun on taipumusta atooppiseen ihoon. Miten ne ei apoteekissa tajunneet? Tai itse asiassa ihan itse sen löysin vahingossa. Apteekintädit ohjasivat ihan eri rasvojen luo. Luulen, että näytin niin köyhältä, etteivät edes kehdanneet suositella Locobasea. :D

  2. Locobase maksaa tommoset 2-3 tuopin verran, ei se kauheen kallista ole. Tai siis varsinkin jos ajattelee että saa ehjät kädet tai pari tuoppii, niin valinta ei oo vaikee :-D

  3. Ei munkaan mielestä, mutta apteekin täti oli ilmeisesti eri mieltä, kun tyrkytti edullisempia vaihtoehtoja. Ja kyllä, kampaajana kun jatkuvasti luttaa veden kanssa, niin tuo tökötti on ainoa, josta on jotain apua käsien ehjänä pysymiselle.

  4. Päivitysilmoitus: Tavaraa | Zepanderi laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s