Kukkahattu

Normaali

Joku muutama vuosi sitten rupesin näkemään tätä porukkaa ratikassa: nuori hillittömän ylipainoinen mustalaisäiti ja hänen yhtä laajat kaksi pikkutytärtä ja yksi hiukan kapoisempi tytär. Pennut huusivat koko ajan ja mahdollisuuksien mukaan kiusasivat muita matkustajia, ja äiskä vain naureskeli. Sitten oli tietysti näitä ”suvaitsevaisia” ja ymmärtäväis-ystävällisiä matkustajia jotka yrittivät vastata pentujen karjuen esittämiin kommunikointiehdotuksiin, ja yst-ymmärtäjät saivat päälleen yhä lisää huutoa ja äidin huihai-asennetta pentujensa käytöksen suhteen.

Nyt nämä samat pennut, vanhimmat ehkä vajaat rippikouluikäisiä, istuvat tuolla ratikan perällä, kaksi tankkia, yksi hoikempi ja yksi ylimääräinen tankki, yrjöämässä perjantaipullojaan, vetämässä röökiä ja edelleen huutamassa.

Kukkahattu rupesi sen verran tärisemään, että mieli teki jo tehdä lastensuojeluilmoitus. Mutta kenestä? Yhtä lailla ratikkakuskit kuin varmaan sadat matkustajatkin tietää tämän sakin, mutta mistäs niiden nimiä loihtimaan.

Fantastinen tulevaisuus pennuilla. Ikinä ei ole kasvatettu olemaan ihmisiksi ihmisten ilmoilla, ja lisäksi ketään ei kiinnosta, että ne luiruaa puoliltaaöin viikonloppuna missä sattuu, mesoamassa ratikasta toiseen.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s