Perslihaksia käytetty taas

Normaali

Oikeastaan jaksa edes tajuta, miksi Zero Dark Thirty on pukattu koko maailman markkinoille, kun se selvästi on ameriikkalaisten oma sydänkäpy. Okei, niin on Argokin mutta siinä sentäs oli jotain hauskaa, jännä juoni, pahiksien hassutusta. Zero D T taas menee kuin juna, totisesti ja vakaata rataa (vajaat kolme tuntia). Osama on pahis ja se pitää tappaa. Joojoo, mut se on teidän pahis ja teitä kiinnostaa. Hyvinhän tämäkin leffa on tehty, mutta niin on kaikki Hollywoodin isot tuotannot, ei siinä oo mitään erikseen mainittavaa.

Hitchcock, vallan viihdyttävä kuvaus ohjaajan taitteesta, kun ei oikein tiennyt mitä tekis mutta sitten kekkasi leffamahdollisuuden, johon itse (ainoana) uskoi täysillä. Kiva raina, mutta ei menetä mitään jos tään katsoo vain dvd:ltä.

Vuonna 85. Tästä huomaa, että en katso suomalaisia elokuvia juuri ollenkaan. Näyttelijöistä oli tuttuja lähinnä Liinoja ja Silvennoinen. Oho hups. En voi sanoa, että ihan paska, koska muistan nauraneeni parissa kohtaa. Jotain meni siis perille. Malla Malmivaara on häikäisevän kaunis. Mutta tämä voi varsin hyvin odottaa dvd-levitystä.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s