Helsingin Energia kiittää

Normaali

Oma jääkaappi alkoi taas naurattaa niin paljon, että piti ottaa kuva:

jääkaapissa melkein tyhjät hyllyt

Nuo siniset alhaalla vasemmalla on kylmäkalleja, jääpalapussipaketti ja semmoinen kylmätyyny, jota voi käyttää särkeviin kohtiin. Alhaalla oikealla on sipuleita, jotka kaveri toi kun pyysin tuomaan yhden sipulin. Siellä on myös kohta vuosipäiväänsä viettäviä valkosipuleita ja inkivääri-vanhus. Loput onkin näkyvillä: kulhollinen mustikoita, pullo Valmarinia ja luomuedam.

Ehkä maailman turhin sähköverkossa oleva laite :-D

Mainokset

8 responses »

  1. Nooo heduja, leipää, mysliä, puuroa, kahvia, jugurttia (ei ollut nyt), eineskeittoja, nuudeleita… kaikkia karppaajan kirosanoja. Ja sit vielä lisää hedelmiä! joita terveydenhoitajan mukaan saisi syödä kolme päivässä. Kolme? Menee yhdellä haukulla…

  2. Miksiköhän hedelmiä saisi syödä vain kolme päivässä? Minne se puoli kiloa päivässä jäi? Eikö se nyt ole parempi syödä parit hedelmät kuin pussillinen leipää (mikä esim. mulla on ihan realistinen vaihtoehto)?

    Muutoin tuo sun ruokavalio näyttää jossain määrin tutulta. Hedelmiä, leipää jugurtti+mysli jne. Kahvia en kyllä juo, teetä menee runsaita määriä.

  3. No itse asiassa viime aikojen empiiriset kokeet (siis omani) osoittavat, että hedelmissä on kuin onkin paukkuja enemmän kuin olisin uskonut. Minähän olen aina syönyt niitä paljon, mutta tänä talvena vielä entistäkin enemmän. Siis varmasti kilon päivässä. Kun niitähän ei tarvitse laskea… Muita syömisiä en ole lisännyt, kaloriherkkuja en juuri harrasta, ja kaiken päälle käyn juoksemassa useammin/liikun muutenkin enemmän kuin tavallisesti. Ja kah! Kaksi kiloa tullut painoa lisää parissa kuukaudessa. No, ehkä vähän paksummat viipaleet juustoa ollut leivällä, kun brittijuusto on murenevaista eikä oikein taltu juustohöylällä. Mutta kyllä, hedelmät, nuo brutukset, ovat pettäneet keski-ikäistyvän aineenvaihdunnan.

    Tultiin nyt pois Zepan jääkaapista, mutta piti avautua jonnekin, koska hämmästys on suuri.

  4. Onhan ne täynnä hedelmäsokeria, ja näkyy se persiessä ja vyötäröllä. Mutta kun ne on muuten terveellisiä ja HYVIÄ!

    Voidaan sopia että ne sun kaksi kiloa on lihaksia, kun olet sporttaillutkin enemmän, juu? :-D

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s