Mi-ten vai-kee voi ol-la

Normaali

Kun myyn juttuja huutonetissä, laitan aina ilmoitukseen kahteen kertaan, että kaupat tehdään käteisellä Helsingin keskustassa tai Kalliossa. KAHTEEN kertaan, eli kuvailutekstiin ja kaupanteon ehtoihin. Silti aina joku neropatti huutaa tavaran ja kas, pyytää postittamaan. MITÄ VITTUA?? Kuinka moneen kertaan noin yksinkertainen asia pitää kir-joit-taa?

Olen kyllä postittanutkin kolmesti: kerran netistä tutulle nimelle, kerran yhdelle avuttomalle nollalle ja kerran firman sisäpostissa toiseen toimipaikkaan. Joskus olen toimittanut myyntejä istumalla baarissa vastaanottajien kotipaikkakunnalla ja jaellut siellä kirjoja hakijoille :-D Mutta siihen postiusrumbaan en lähde, ja en vaan kertakaikkiaan tajua, miten se on niin vaikee lukea niistä ilmoituksista. Jos ei jokin mee kaupaksi säällisessä ajassa, kyllä mä sille kirpparin löydän, nou prob.

Mainokset

3 responses »

  1. Mulla taas on vain postitus Itellan hinnaston mukaan (näkyy ilmossa) tai nouto Malmilta. Silti kysytään a) SmartPostin käyttöä b) voiko sopia treffit muualle (Huippuvuoret?). En ole suostunut kuin pari kertaa tapaamaan muualla ja se taas sopi silloiseen duuniin.

    Jotkut eivät osaa lukea, MOT ;)

  2. … tai sitten jotkut ei vaan tajua. Itse asiassa polkaisen kohta yhteen miittinkiin ja tältä filosofiselta pohjalta kauhistelen jo etukäteen sitä valtaisaa aivomyrskyä mikä on edessä. Oi onnea. Oi riemua.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s