Mielipiteesi?

Normaali

Hei nyt kun teitä kerta on täällä, niin olisitteko ystävälliset ja kertoisitte mielipiteenne. Kun mä oon niin pitkään käyttänyt silmämeikkiä silleen, että jos on luomivärit, rajaukset, kulmakarvat, niin ei oo ripsaria; tai jos ripsari, sit ei muuta kuin kulmakarvat. Jälkimmäinen on ihan tavallinen muillakin, mutta eka ei. En oo itse asiassa ikinä kuullut, että joku jättäisi ripsarin pois vaikka laittaisi muut meikit.

Katsoisitteko nyt näitä kuvia, koska olen jo itse aika sokeutunut asialle. Onko tää meikki ihan hirveän pervon tai puutteellisen näköinen? OIKEESTI? Täältä saatan saada rehellisiä mielipiteitä, kavereilta en.

silmat

toisetkin silmät

Mainokset

20 responses »

 1. Konseptina ripsivärittömyys muun silmämeikin kanssa kuulostaa kummallisemmalta kuin miltä se oikeasti näyttää. Käytännössä en usko kovin monen edes huomaavan ettei ripsaria ole – etenkin kun sulla on noin ihanan väriset silmät!

 2. En meikkaamisesta juuri mitään ymmärrä, mutta kun nyt kerran kysyt, niin vastataan: koska tuo muu meikki on suht maltillinen (eli esim. rajaukset eivät ole tummat ja paksut), niin ei ripsivärittömyys näytä järjettömän oudolta tai pervolta.

  Mutta kyllä se vähän oudolta silti näyttää, kun itse olen niin tottunut, että jos jollain on meikkiä, niin ne ripset on myös vedetty värikerrokselta.

  Naamakkain tuskin kiinnittäisin mitään erityisempää huomiota.

 3. Itseasiassa mun työkaverilla on ilmeisesti sama konsepti. Siis että ei ripsaria, mutta rajaukset ja luomivärit on. En ole ikinä ennen ajatellut koko asiaa, mutta huomasin nyt kun erikseen kysyttiin. Ja koska siis en ole ennen kiinnittänyt asiaan mitään huomiota, voi päätellä, että ei ole outo. Ei ainakaan niin outo, että mun huomion kiinnittäisi.

  Tosin voi huomioida, että minä en tiedä näistä mitään ja multa jää huomiotta paljon muutakin. Sanon silti rehellisesti, että ei ole outo.

 4. Okei, kiitos kaikki Marjut, Mari, Henna, Mamma. Pyrkimyshän täs on, että voi käyttää meikkiä kun kerta siitä tykkää, mutta tarkoitus ei ole näyttää Lumikin äitipuolelta. Ehkä tätä ripsarin puutetta kukaan ei tosiaan ole livenä huomannutkaan. Which is nice. Olen pari kertaa ottanut ripsien kestovärjäyksen, mutta se oli aikalailla yks ja hailee. Ei se näkynyt juuri sen enempää kuin ilman.

  Yllättävää, Henna, että on toinenkin joka käyttää näin! Tiedätkö yhtään, liittyykö se hänellä ikään vai muuten vaan tykkää?

 5. Ehkä sekin on kattonut peiliin ja tehnyt johtopäätelmiä :-)

  Tummilla on valitettava etulyöntiasema näis jutuissa. Ne on kauniita vaikka ihan itekseen. Blondien osa on piirtää ittensä esiin, jos haluaa erottua seinästä.

 6. Ripsivärittömyys kuulostaa ihan hölmöltä. Mutta ei se näytä hölmöltä ainakaan kuvassa, joten jatka samaan malliin.

  Mä tossa pari viikkoa sitten meikkasin muka huolella. Jos jossain satuin itseni peilistä näkemään, niin ihmettelin mikä oli vialla, mutten vaan tajunnut. Meikkejä poistaessa sitten huomasin, että ripsari puuttui. Kukaan muu ei kai myöskään huomannut, tai sitten ne oli vaan niin kohteliaita, ettei sanoneet mitään. Sen jälkeen olen kyllä itsekin tehnyt samaa ja jättänyt joskus ripsarin ihan tarkoituksella pois. Se on jotenkin luonnollisempi niin.

  Ripsien värjäys on ihan turhaa. Mä kampaajana kieltäydyn poikkeuksetta tekemästä sitä asiakkaalle, vaikka se haluaisi. Tai oikeastaan en kieltäydy vaan perustelen sillä, että menee rahat hukkaan. Jos jotain väriä jää näkyviin, niin parin pesun jälkeen sitä ei enää ole. Jos assu siitä huolimatta haluaa, niin sitten teen kyllä.

 7. Ehdotelmia in rändöm oorder.sävyjä,
  Luomiväriksi valitsisin joko kuivan ruskean ( en siis keltapigmentti- pohjaista vaan mielummin harmaan paletin pohjalta taitettua ruskeaa ) tai sitten syviä grafiitin harmaan sävyjä. Ripsien juureen töpötellään rajaus- siveltimellä tumminta harmaan/ruskean sävyä ja pehmeästi väri liu-utetaan luomen ulkonurkkaa kohden ja siitä ylöspäin. Luomivärillä saadaan pehmein ja samalla luonnollisin rajaus aikaisiksi ja silmä saa syvyyttä välittömästi. Jos et koeripsiväriä kodiksesi, metsästä ripsigeeli ( tai harjaa aloegeeliä ripsiharjalla) ja käytä sitä. Geeli syventää ripsien omaa sävyä, parhaassa tapauksessa hoitaa ripsiä ja terävöittää meikin. Aina kuitenkin pehmeämpi kuin ripsiväri. Ja jos ja kun käytät ripsiväriä- EI MILLOINKAAN MUSTAAAAAA!!!!! Hyvin, siis todellakin vain pienelle osalle suomalaisista sopii musta ripsiväri- muutoin kuin iltameikkiin. Sinun silmiisi yrittäisin löytää jokäo harmaata, purppuraa tai ruskeaa ripsiväriä. Kokemuksesta tiedän että on hyvin vaikea Suomesta löytää purppuraisia ripsareita ( omat öögat ovat vihreät ja punainen niiden vastavärinä on oikein hyvä mutta vaaleallekin pigmentille purppura on pehmeä ja todella kaunis ripsivärinä- riippumatta kuinka hurjalta se kuulostaa ) paitsi tilaamalla jostain mutta monia kauniita ruskeita värejä on toki saatavilla.
  Kokeile meikkiä missä unohdat alaluomen olemassaolon. Se hyvin usein nostaa ja kirkastaa katsetta.
  Jos kävelisin mokkasiineissasi, yrittäisin löytää yhtä intensiivistä luomiväriä yläluomen rajaukseen, kuin iristä ympäröivä renkaasi on. Sinulla on erikoisen kirkkaat omat värit ja vahvat kontrastit niissä. Vaaleat siniset ja vihreät eivät tee silmillesi oikeutta vaan ” sumentavat ” optisesti kirkkauden, kun omat pigmentit eivät saa vastakaikua meikiltä.
  Aina kun pohdituttaa meikki, kannattaa katsella omia luonnollisia värejä. Niistä löytyy vastaus meikkiin vaivatta. Avainsana sinulle olisi raikkaus, kuulaus, puhtaus, kontrastit, vahvuus pigmenteissä mutta pehmeästi ja keveällä kädellä levitettynä.

  * olen puhunut *

 8. Mieletön määrä ohjeita Neo ja WRS yhteensä! Kiitosta! En enää meinannutkaan ripsien kestoväriä, se on niin laimeeta. Luomivärejä mulla on joka lähtöön, nyt vaan sattui olemaan vihreän päivä. Ripsivärit oon koittanut löytää harmaata, koska tummanvihreää ei ole saanut enää vuosiin mistään.

  Mielestäni mulla edelleen on maailman tavallisimmat harmaat silmät, en tiä mistä kirkkaista väreistä on puhe – mut jos siltä näyttää niin ihan kiva tietty!

  Vaikuttava tutoriaali, WRS.

  PS aijoo, kuvat on siis meikistä joka on ollut jo naamassa työpäivän verran. Ei tuore. Arki :-)

 9. Entisessä elämässäni olen meikannut niin monia silmiä että voin vallan väittää että jokaisella on oma tyylinsä ja tyyppinsä ja kontrasti ja värin kirkkaus kohdallasi ei ole ” ihan tavallista ” näille pituus- ja leveyspiireille.
  Max Factorilla on ” eye brightening ” sarjassa ripsiväri joka on pehmeä musta mutta siinä on tumman vihreitä pigmenttejä. Suosittelen! Siinä on hyvä harja ja saa todella luonnollisen jäljen.

 10. Ihmeellistä! Pitää vissiin katsoa ihmisten silmiä tarkemmin ja sit omia. Hämmentävää!

  Tutkaisen ton max factorin piakkoin. Sit Goshilla oli taannoin joku grafiitinharmaa, ostin sellaisen 1-2 vuotta sitten, mut se on mennyt jo.

 11. Värin kirkkaus siis tarkoitti iriksen värillisen kohdan, pigmentin kirkkautta. Usein esim. rusehtavan vihertävissä silmissä on tosi kauniita kullanvärisiä hippuja, Itselläni on kylmän vihreät silmät ja kirkas pigmentti mutta sittenkin toisessa silmässä on meripihkamaisempi pigmentti yhdessä kohdin. Monet ihantavisharmaat silmät taas saattavat olla hyvinkin sekalaiset ja saa tarkkaan katsoa, vastaako pigmentti paremmin sinisten vai vihreiden vastaväreihin. Monet ruskeat saattavat taas olla joko vihreillä- tai ambran väreillä taitetut silmät etc. On enemmän epätavanomaista että silmistä löytyy noin selkeä, tasainen ja kirkas väritys- niin kuin sinulla on.

 12. Sä oot tarkka! Mutta ymmärsin että se on kuulunut ammattiinkin, joten selvä se. Silti sanottava vau analyyttisyydellesi.

 13. … ja vaikka se on musta, ei ole kova. Jos haluat tuuheampia räpsyjä, anna kuivua kunnolla ja harjaa toinen kerros päälle.
  Itse asiassa pojan toimintaterapeutti kysyi toissapäivänä, pitääkö kaikkea analysoida. Vastasin kysymyksellä ” onko vesi märkää? ” Tuli vain mieleen.

 14. Eipä ainakaan mun silmään pistä ripsivärin puute, tosin itse en juurikaan meikkaa. Piti vaan sanomani, että sulla tosiaan on hyvin kauniit silmät. Tuota tummaa kehää iiriksen ympärillä tavoittelee moni kalliilla piilareilla :)

 15. Moi pitkästä aikaa Ta-miit! Kiitos sulle ja teille kaikille silmien kehujille, ei oo oikeasti tullut koskaan mieleen että näis olisi jotain erityistä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s