Käyntejä

Normaali

Kävin täs yks päivä sovittelijakoulutuksen introssa. Jälkeenpäin tuli mieleen, että musta tulisi varmaan maailman huonoin sovittelija. Jaksaisin kuunnella osapuolten mälkätystä vajaan minuutin ja sitten ärähtäisin: ”Kasvakaa aikuisiksi – I’m going home!” :-D Tai sitten ottaisin heti puolia, mielellään sen mukaan kumpi on kivempi ihminen tai tuoksuu paremmalta tai muilla tosi tärkeillä perusteilla.

Kaikkien helpotukseksi EN siis ole menossa koulutukseen enkä sovittelijaksi. Käväisin tuolla vain huvikseni. Vaihteluksi.

Samoilla perustein kävin kamun synttäreillä baarissa eilen ystävänpäivänä. Paljon supermukavia ihmisiä, osaa en ollut nähnyt vuosiin ja osaa en ikinä, mutta vastaavasti osa työkavereita tai entisiä työkavereita. Join nelisen pulleroista olutta, köpöttelin kotiin vaille ykstoista enkä ollut juomista millänsäkään. Yöllä kyl sitten heräsin ja totesin että on viisasta ottaa päänsärkyyn tabu just nyt eikä aamulla… Heräsin vielä toisenkin kerran ääneen jota en ollut ikinä kuullut. Helisevä pieni tilulilu. Mietin tosi tiuhaan, mikä se oli. Uuden palovaroittimen patteri loppuu? iPad? Jäi edelleen arvoitukseksi, mutta veikkaan että se oli uusi ovipuhelin, jonka ääntä siis en ole koskaan kuullut. Aamulla laitoin äänen pois päältä. ttu tarvii tulla yöllä soittelemaan.

Remppamiesten hyppäys meillä jatkuu edelleen. Viimeisiä säätöjä. Esim. tänään kävi setä ottamassa patteritermostaatin päältä tilapäisen tulpan pois. Mä siihen, että no se termostaatti? Ei toki vielä – ensin lämpötilamittaukset ”joskus” ja sitten vasta termostaatit. Hänen rooli oli siis käydä nappaamassa se tulppa… voi jesse näitä työjärjestelyjä…

Mainokset

4 responses »

  1. Mä väitän että sovittelijat lienee joku ihan oma rotunsa- kategoriasta en tajua niitä.
    …ja voit odottaa sitten mahdollisia jälkimittauksia sun muuta kuraa. Meillekin naksahti taas nippu lappusia joissa kysellään energialähtöisesti kaikkea mahdollista, muun muassa varmasti myös sitä että vesi on märkää. JA TAAS NIITÄ JAMPPOJA TULEE TÄNNE TARKISTUSMITTAAMAAN JEESUS MITÄ ENÄÄ LIEKÄÄN! Kihisin hissukseen sisikunnassa, eikö se kruisailu ikinä lopu. Ei kai sitten.
    Oiskohan meille vertaistukiryhmää? Remppareiskojen loppuunkuluttamat. Tai jotain.

  2. Mä en silleen välitä jamppojen ramppaamisesta, että esim jos teen etäduunia kotona, olen ihan tyynesti yöpaidassa ja räjähtäneenä ja koneella, mähän olen kotonani. Mutta SE niissä rasittaa, että en uskalla ruveta tekemään jumppaa jos niitä on tulossa. Koska haluan ehdottomasti tehdä jumpat rauhassa, ilman yleisöä ja keskeytyksiä. Ja onhan se suihkuun menokin vähän riskialtista puuhaa. Tään rempan aikana on onneksi vain kerran käynyt tyyppejä, jotka ei edes soittaneet ovikelloa, tulivat vaan.

    Silti, en pistäis pahakseni jos rampaaminen loppuisi…

  3. Juu, mut on ihan parikin kertaa yllätetty suihkun aikana. Onneksi ovat soittaneet ovikelloa mutta onhan se vähemmän riehaakasta hipsiä avaamaan ovea tukka märkänä kiedottuna pyyhkeeseen kuin muumio. Toisaalta jampat ovat aika lailla olleet yhtäläisen hämmentyneitä, hoitaneet homman nanosekunnissa ja lähteneet naama kirkkaan punaisina liukkaasti ulos. Toinen juttu meillä on yksi kappaletta hyvin erityistä versoa jota pitäisi valmistella kaikelle poikkeavalle tapahtumalle etukäteen- muuten mopo karkaa käsistä ja verkkarit repee ja korkea veisu kohoaa ilmoille. Tällä kertaa ilmoitettiin lappusessa että tulevat ” viikon kuluessa ” ilmoituksen jättämisestä. Ihan helvetin hienoa että osaavat olla noin tarkkoja!

  4. Kerran olen joutunut avaamaan oven pelkkä pyyhe päällä, kun siellä oli poliisit, ne ei lähteneet siitä oven takaa pois :-D Oli pakko mennä vaik iltapesut kesken.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s