Ulkona

Normaali

Kotona palelee. Patterihemmon käytyä mittari seilaa +18 ja 19° väliä. Mulle pitää olla +24°! Jäädyn hengiltä täällä!

Menin siis pois kotoa. Kuvataide kutsui. Just se taiteenala, josta en tajua mitään. On ollut pakko olla siitäkin kiinnostunut, koska niin moni kavereista on, osa jopa ammattimaisesti. Kiasma oli onneksi pullollaan realismia tällä kertaa, ei tarvinnut paljon taistella abstraktien töräytysten kanssa ja vihata niitä. Jouko Lehtolan retro oli ainakin osittain samoja kuvia, jotka olin jo nähnyt Taidehallissa. Kiasma on hankkinut niitä kuulemma vasta äskettäin.

Olin ajastanut jo eilen elokuvan klo 13.30 eli Kiasmasta kaarto Tennariin kohti uusinta Die Hardia. No, se oli Die Hard. Siinä oli Bruce, mikä on hienoo. Jos dialogin kömpelyydestä pääsi yli, niin efektit kyllä korvasi pääsylipun hinnan. Tässä on yksi sellainen leffa, että jos ylipäätään tuntee tarvetta nähdä sen, niin dvd on tyhmä ratkaisu. Näin isot jytkyt pitää nähdä valkokankaalla että ne tuntuu miltään. No, ei kehittynyt siis erityistä hurmiota. Eikä tätä oikeasti tarvii nähdä. Lento oli monin tavoin palkitsevampi.

Tennarista kohti Taidehallia, tosin kierrosten ja kaarrosten kautta, koska en pystynyt selvittämään itselleni etukäteenkään, missä se on. Joo, olen käynyt. Ehkä yli 10 vuotta sitten, joten se siitä. Seikkailin hassunnimisillä kaduilla, kysyin kolmelta vastaantulijalta ennen kuin olin lopulta Taidehallin raskaalla ovella. Leena Luostarisen näyttely. Mmmm, kissojakin. Ei voi olla ihan huono ;-) Paneuduin kierrokseeni ainakin huimat 15 min, joista osa meni kirjautuessa Foursquareen. Kuvataide… se vaan niin kovin harvoin onnistuu sihahtamaan mulle mitään. Japanilainen ja kiinalainen vanha taide on toinen juttu, ne uppoaa aina. Ja jopa uudempikin japanilainen, kuten Clifton Karhun tyyli. Mutta turhaanpa noissa näyttelyissä muuten juoksisin.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s