Uuttakin kokeiltu

Normaali

Aamulla avasin yllytyksestä ostamani Asahi-jumppa-dvd:n. (Mulla ei ole mitään jumppaleffoja, käytän kirjoja ja lehtiä uppereina.) Pistin kahvia tulemaan ja heiluttelin samalla käsiä tv:n ääressä. Vitsi mitä mummojumppaa, tuumasin. Ihan ylihelppoa. Pii-paa-poo. Toisaalta, olen aamuisin niin jumissa, että ei olisi ehkä tyhmä idea kokeilla jotain joogaa lempeämpääkin joskus. Aamun joogaakin kun joutuu nykyisin jo alustamaan lämmittelyvenyttelyillä… No, siinä sitten heiluin ja pikkuhiljaa halveksuntani mummojumppaa kohtaan suli. Sipaisin kahveet ja jugurtin, jatkoin asahia ja liu’uin siitä sitten joogan ja raudan heiluttelun puolelle ennen kuin huomasinkaan, ja pops, melkein kolme tuntia oli kulunut noin vaan!

Viikonloppuna olen katsonut myös kaikki Jason Bournet. Yksi omassa hyllyssä, yksi kamulta, yksi kirjastosta. Leffaelämä alkaa muutenkin kehittyä, sillä samainen kamu lähtee eristyksiin kauas Finnkinosta muutamaksi viikoksi, ja sain häneltä viisi (5!!!) halpaa leffalippua. Jei! Jeppe jai jee! Ostan siis Hulluilta päiviltä kaksi settiä, joita viisi lippua singahtaa takaisin kamulle, paremmilla deadline-päivillä. Ei vähempää kuin fantastista.

Kävimme syömässä Sikalassa (ei petä koskaan) ja sen jälkeen katsomaan kamun viikkokausien Indonesia-tripin kuvat. Mua ei voi kyllästyttää matkakuvilla, koska itse matkustelen niin vähän. Haluan kuulla kaikki tarinat ja katsoa kaikki kuvat ja videot. Olen ihana yleisö. :-)

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s