Hakusanapileet!

Normaali

Nyt kyllä oon kauhian hämmästyny. Viimeiset kolme vuotta tänne blogiin on tultu hakusanoilla
– jumppapallo
– kangaspuut
– antti hakala
Oikeesti, ne on siinä. Loppu, the end.

Mutta kun tänään avasin konehuoneen oven, tättärää ketäs täällä, kokonainen sirkus! Pelkkiä uusia!

– poimintapalvelu ikeassa, Kyllä on. Käteväkin on. Muista vaan ite tarkistaa se listasi, että siinä on kaikki oikein. Eikun tarkistat, vaikka myyjä olisi ne sanelustasi kirjoittanut. Toinen kiva poimintapalvelussa on se, että jos menee palauttaa/vaihtaa jotain, ei tarvi kuittia, koska niillä siellä on tiedot.

– karri kivioja, Valitan, ei löydy täältä. Eiku hetkinen, näytti löytyvän kommenteista parin vuoden takaa. Mut ei silleen kovin jännä. Ohi.

– pride tapettiliisterin sekoitus, En nyt tahtois niuhata, mutta täällä meillä nää on kaksi eri asiaa. Tapettiliisteriä tulee toki sekoitettua, jos iskee se laatikoidenpäällystysvimma, mikä aina välillä… Mutta ei siinä muuta kuin arvalla vettä ja jauhoa, mieluummin liian vähän vettä kuin liikaa. Kyllä sen kerrasta oppii, menikö oikein. Kun taas Pride on kivojen ihmisten kiva juhla, yleensä heti lomani aloitukseksi kesällä, mutta joskus onnistuvat aloittamaan kun olen vielä töissä. Paljon sakkia ja kivaa ohjelmaa koko viikoksi.

– migreeni tramal Luojankiitos ei oo meillä. Migreeni… en edes osaa kuvailla miten onnellinen olen sen puuttumisesta. Joillain kamuilla nimittäin on, eikä tod ole yhtään kiva. Tramal? En tiä, mulle tutumpi on Tradolan (Tramalin ja Dolanin ihmeperillinen), mutta tähän toinen luojankiitos, en oo tarvinnut enää vuosiin ja toivottavasti en tarvikaan. Tradolanista ei mitään pahaa sanottavaa, se on ihana. Mutta ne jutut jotka johtaa Tradolanin käyttöön, ei oo ikinä ihania. Ne on tavallisesti esim. hermosärkyä tai jotain muuta niin kovaa kipua että järki lähtee.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s