Vavvoi!

Normaali

OMG just kyllästyin elämään, mutta hups, samantien löysinkin kuvia jääkarhuvauvasta – ja taas jaksaa elää! Zooborns toimittaa joka päivä jotain sydäntälämmittävää. Ihan paras.

EDIT Eilen alkoi hiipivästi tuntumaan, että minä ikuinen liikunnanvihaaja (Kiitos, koulu! Kiitos, jumppamaikat! Kiitos, 1967-79!) saattaisin ruveta tykkäämään jumpasta. Sitten tajusin, että takatalvimasennus se siellä vaan saa ihmisen luulemaan outoja itsestään ja maailmasta. Kannattaa ehkä ihan vaan unohtaa koko whimsku.

5 responses »

 1. Tuollainen eläinlastenhoitaja olis aikalailla unelma-ammatti. Siltikin, että se kaikki perustyö ennen lastenhoitajaksi pääsemistä (ja silloin kun ei ole eläinlapsia) on raskasta ja epäilemättä huonosti palkattua.

 2. No oli kyllä vavvojen vavvva:)) Toden totta, kun oon nyt katellut elämäniloa ja pelkkää onnea pursuavia pentuja, olen löytänyt itsestäkin orastavaa hentoista elämänmyönteisyyttä :))
  Aloita vain se jumppajuttu;) !
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

 3. Henna, älä muuta sano & my words. Olis kyllä!

  Helena, siis jumppaanhan mä, mutta se tykkääminen, se on eri asia. Jumppaan koska oon niin risa, että on pakko jumpata. Mut ehkä Miss Fitness Isoäiti ei tapahdu mulle tään elämän aikana, hehe.

 4. Kun laitan töissä henkilökunnalle ryhmäsähköpostia niin kopioin aina jonkun zooborn-kuvan sinne loppuun. Ikäväkin viesti pehmenee söpösti loppua kohti ja jos viesti on kiva, siitä tulee vielä parempi.

  Itelle kävi ton jumppaamisen kanssa sillain että kerran vaan unohdin inhota sitä niin kappas, helpotti. Tämä kävi vasta aikuisiällä, minkä jälkeen olen lääkinnyt peruskoulun liikuntatraumoja oikein urakalla tällä samalla metodilla. Mut joo, ei se kaikille toimi, tiedän.

 5. Arvaa mitä, kerran yritin samaa ”ja lopuksi tässä kuvia koiranpennuista” JA UNOHDIN TOISTAA SEN. Musta se oli tosi hyvä idea, ja sitten se vain häipyi päästä! Surkeeta :-D

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s