Ei tuu mitään

Normaali

Ihan vitun siistiä taas, ihmiset. Ne variaatiot, joilla ihmiskunta keksii tappaa kaikki muut eläimet ja lopulta tuhota koko pallon, ne on moninaiset. Jos jollekin välillä välähtää, että pitäis ehkä ajatella toisin, sitä pidetään idioottina viherhöpsönä. Mahtavaa saada kuolla pois tästä porukasta viimeistään 30 vuoden päästä. Sitten tehkää mitä kvartaalipelleä pystytte, mua lakkasi kiinnostamasta.

Mainokset

2 responses »

  1. Jep, nämä on näitä. Ja mitkäs merenelevät ne olikaan, joita kuolee runsain määrin siksi, kun luulevat mereen dumpattuja muovipusseja meduusoiksi ja nielevät niitä?

    Niin että luomakunnan kruunu vai?

  2. Kaikkia mahdollisia ne muovijätteet häiritsee, erehdyttää ja tuhoaa. Joskus pari vuotta sitten levisi niitä kuolleiden merilintujen kuvia, sisukset täynnä muovipusseja, korkkeja, pattereita ja kaikkea mahdollista, josita yksikään ei päädy mereen ilman luomakunnan kruunun toimia. Oksettavaa, kauhistuttavaa, ja samalla saa aikaan täysin avuttoman olon. Kuten aina, oma panos ei meinaa mitään, jos sadattuhannet muut päättää toimia tyhmästi.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s