Clients…

Normaali

Vielä jokin aika sitten tämä Clients from Hell oli mielestäni tosi hauska saitti. Voi jestas, ihan nauratti hampailla ne jutut! Mutta… nyt huomaan enemmän ja enemmän, että ne puhuu tosielämästä. Mun elämästä. Ei sillä että olisin mainostoimistossa duunissa, mutta ylipäätään ihan sama kommunikaation pätkiminen ja tyhjät lupaukset ja idarikysymykset pörrää henk.koht. mukavuusalueellani valitettavasti kahdeksisen tuntia päivässä. Eikä se naurata just yhtään.

Mä en kestä ihmisiä joiden päästä tuulee läpi. Ne voi olla älykkäitä ja hoitaa omaa aluettaan ihan ok, mutta kun ne joutuu reaalielämän kanssa tekemisiin, niiden silmät lasittuu eikä ne enää ymmärrä ollenkaan, mitä ja miten. Voi ihan nähdä, kun pikku pyörteenpuuskainen kulkee korvasta sisään ja toisesta ulos. Selittäminen ja kuvien piirtely auttaa vain aikansa. Huomenna sama juttu uudestaan.

Ja toinen ryhmä, jota en kestä: huumorintajuttomat. Tosikot. Se, ettei mieli liiku yhtään silleen, että voisi leikkiä sanoilla ja mielikuvilla, tai että hokaisi tilannekomiikan, tai että olisi kykenevä itseironiaan tai havaitsemaan sen kun joku toinen harrastaa itseironiaa… Jos näitä ei synny, niin mä en tiedä, miten sellaisen ihmisen kanssa kommunikoidaan niin ettei puolivuosittaista draamaa tai konfliktia kehittyisi. Varpaillaan tanssiminen onnistuu multa aika huonosti, toisten varpaille sen sijaan on ilmeisen helppo tallata. Kuinka ollakaan, ne varpaitaan itkevät on useimmiten just näitä tosikoita.

Onneksi, ONNEKSI olen kuitenkin töissä talossa, jossa persoonallisuuksia siedetään hyvin. Koska muakin siedetään, mun täytyy varmaan vain ottaa maksuna siitä se, että mun on siedettävä noita tuulitunneleita ja pökönaamoja.

Ja eikun hommiin taas…

Mainokset

2 responses »

  1. Voi juu, tuo clients from hell! Olinkin jo autuaasti unohtanut ton saitin, mutta nyt kävin taas lukemassa… Olis hauskoja, jos eivät olis niin totta! *syvä huokaus* Samaan aikaan snadisti lohdullista että tota se on muuallakin – mutta myös nostaa v-käyrää korkeammalle, koska tota se tosiaan on.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s