Readeria ei saa lopettaa!

Normaali

Google Reader muka lopetetaan! En tykkää yhtään! EN TYKKÄÄ MUUTEN SITTEN YHTÄÄN! Mihin mää sitten laitan mun seurattavat blogit? Pitääks muka lähteä jonnekin Blogilistalle taas? Ei vttu tuu tapahtumaan, hyi helevetti :-(((

Okei. Missä on siis hyviä readereita? Ettei tarviis pärjäillä pelkillä linkkilistoilla. Apua. AAAAAAPUA!

Vetoomus, allekirjoita!

EDIT Jotain löytyi, en oo vielä katsellut tarkemmin, mutta laitoin muistiin.

Mainokset

12 responses »

 1. Mulla on kyllä vähän semmoinen ”pitäkää tunkkinne” -mieliala eli en tasan allekirjoita. Pärjään ilmankin.

  Mutta joo, korvaavaa en ole vielä löytänyt enkä hirveämmin etsinytkään. Uskon kuitenkin, että totuus on tuolla ulkona.

 2. Minä luen blogeja nykyisin sen verran valikoiden, että suorat sähköpostiviestit wordpressin blogeista (kuten täältä) ja bloggerin lukulista (frienf feed tai mikälie on kai se kilke mitä pitää klikata) riittävät siihen. Mutta sitten minulla on läjäpäin tutkimushommaan liityvää kamaa, jonka olen naiivisti kuvitellut säilyvän jemmassa Google Readerissa (ei ikuisesti, mutta siksi kunnes ehdin paneutua). Siksi vissiin pitää perehtyä siihen exporttaamismahdollisuuteen, josta jostain luin. Harmittaaki? Kyllä!

 3. Tiina, mää kyllä oon aidosti paniikissa kunnes saan tutkaistua asian ja löydän jotain kunnollista tilalle. Mutta vielä en ehdi, ehkä sit kesäkuussa…

  S.Ä. mitens tuo sähköpostiviesti wp-blogeista, mitä kautta semmoisen saa? En ole huomannut.

 4. Newsblur (joka on kuulemma perustettu jo vuosia sitten tätä päivää ennakoiden) vaikutti pikaisella kokeilulla lupaavalta, mutta tämän TSI-miehen vei lopulta Tiny Tiny RSS. Ennen Readeria käytin jonkin aikaa Netvibesia, joka on vieläkin olemassa. Readeriin tottuneen täytyy kylläkin Netvibesissa opetella tyystin erilainen tyyli kuluttaa sisältöä.

 5. Kiitos Jani. Tää nettimaailaon ihana kun saa kunnollisia neuvoja melkein mihin vaan! Tutkin noitakin myöhemmin kun aikaa on hiukan paremmin. Tää on nyt tämmöistä pirhanan lentoa koko kevät.

 6. Zepa,
  oikein piti miettiä, miten sen oikein mahdoin tehdä, ei voi muistaa! Kurkkasin siis WordPress.com-profiiliini ja siellä on semmoinen välilehti kuin Reader. Sinne olen poiminut seurattavaa, jota voin näppärästi lukea iPadilla WordPress Appilla (toki voi lukea myös netissä tuolla Reader-välilehdellä). Kun sitten klikkaa lukulistalla blogin vieressä ”Muokaa”, voi valita, miten usein spostiin rapsahtaa kopsu kirjoituksesta (voi myös olla tilaamatta spostiin).

  Nyt kun lähdin tutkimaan WordPress readeria, huomasin, että sinne voi importata suoraan Google Readerista oman lukulistan! Niin nyt tein. Meni kätevästi! Samalla tuli siivotuksi listaa, kun importteri suoraan kertoi, ettei esim. Kriisin vuodatusblogi enää ole aktiivinen. Muutenkin voi suorittaa kevätsiivoa: import tuo tyrkylle kaikki Google Readerin kohteet, mutta niistä voi ruksia pois tarpeettomat (kuten aikaa sitten tarpeettomiksi tulleet vanhojen opiskelijoitten opiskelublogit) ja klikata mukaan ne, jotka edelleen ovat ajankohtaisia. Luulin, että WordPressissä voi lukea vain WordPress-blogeja, mutta kyllä tänne tuli muutkin. Jippii! Kiitos, kun kyselit sähköpostilukemisen perään niin tulin samalla tutustuneeksi tähänkin.

 7. Kävin katsomassa Tiny Tinya. Kovin kliinisen oloinen ja nerd! Ei paljon selityksiä siitä, mikä homman nimi. Nyt Netvibes imuttaa (käsittääkseni ja toivottavasti) rss-tilauksiani, niillä on vaan aikamoista ruuhkaa nyt. Tiiä milloin valmistuu, jos nyt edes olen tehnyt kaiken oikein.

 8. Samaa paniikkimielialaa kaikilla. Löysin Feedlyn, joka on aika helppo heti käytettäväksi. WP:n lukijan toimintaa en jostain syystä tajunnut yhtään.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s