Google Readerin korvausta edelleen

Normaali

Jostain syystä onnistuin paitsi avaamaan tilin Netvibesiin, myös hakemaan sinne kaikki syötteet! Mulla oli niitä kahdella eri tilillä Readerissa, yhdistin ne xml:ssä, otin turhat tagit pois ja jipii, nyt mulla on kaikki samalla listalla! Kävin katsomassa pari elokuvaa täs välissä ja sillä aikaa Netvibesin kokoelma on kehittynyt sen näköiseksi että saatan pystyä ymmärtämään sitä.

Otin syötteet myös WordPressin Readeriin. Se tajusi heti wp-pohjille tehdyt blogit, mutta noita muita, bloggereita ja iltalehtiä ja livejä se jauhaa ja muokkaa itselleen sopiviksi ilmeisen loputtomiin. Niitä ilmaantuu listalle ihan oikean näköisinä ja käyttökelpoisina, mutta tolkuttoman hitaasti. No, seurattavia on melkein kolmesataa niin että silleen. Mielestäni wp saisi näyttää selvemmin että se lataa niitä koko ajan. Nyt pitää erikseen tarkistaa, tapahtuuko siellä oikeasti jotain. (Miksi kymmeniä blogeja jää freesaantumatta, Sun Äitis? Onko ne niitä jotka on olleet päivittämättä liian pitkään?)

On tää jännää, mutta myös kamalaa. Googlen readeri on sentään ihan selvä näihin verrattuna. Tosi typerä veto Googlelta ajaa asiakkaita pois näin. Tai onhan meil edelleen tilit tietysti, mutta tosi tylyä tappaa toimiva softa. Vähän sama kuin veisi gmailin.

Mainokset

4 responses »

  1. Voisiko ne olla poistettuja blogeja, jotka ei tuu messiin noihin uusiin syötteenlukijoihin? Mulla ainakin vastaavassa siirrossa osa oli ”tyhjiä” ja kun tsekkasin, niin kyseiset blogit olikin jossain välissä poistettu vallan.

  2. Se voi olla. Monasti jos ihminen muuttaa blogia, olen jättänyt sen vanhankin blogin readeriin silkkaa laiskuuttani. Osa on näitä. Osaa ei sitten vaan ole päivitetty aikoihin. Ne sit jäi poies. Ja sit, kuten sanot, osa onkin selkeesti poistettuja, tilapäisiä blogeja.

    Nyt aamulla kun katoin äkkiä mikä on ensivaikutelma uusista readereista, Netvibes näyttäis houkuttelevammalta. Wpssä kuvat vie paljon tilaa ja koko tekstiä ei taida saada näkyviin muuten kuin menemällä sisään blogiin. … vai?

  3. Nyt kun Google ilmoitti tuon Readerin kuoppaamisesta, niin luulisin, että tässä tulee lähiaikoina tarjolle jos jonkinlaista kilpailijaa. Pidän siis silmäni ja mieleni avoimena. Ehkä heinäkuuhun mennessä on löytynyt se täydellinen lukija.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s