Eduskunta on sallimassa löytöeläinten käytön koe-eläiminä

Normaali

MITÄ VITTUA, SAIRAAT PERKELEET??!!

”Jatkossa villiintyneitä kotieläinlajeja, kuten koiria, kissoja ja kaneja voitaisiin käyttää eräissä tapauksissa koe-eläiminä, mutta toimenpide vaatii aina riippumattoman eläinkoelautakunnan luvan”, maa- ja metsätalousministeriön eläinlääkintäylitarkastaja Tiina Pullola selvittää.

Löytöeläimiä voitaisiin hakea koetarkoituksiin esimerkiksi kunnallisista löytöeläinhoitoloista. Villiintyneitä eläimiä, kuten citykaneja, voitaisiin myös erikseen ottaa kiinni kokeita varten.

No niin. Tässä meillä on taas kansan edustajat asialla. Ihan vittu sekopäistä porukkaa. Kuka näitä saatanoita ylipäätään äänestää eduskuntaan?!

Mainokset

8 responses »

  1. Sillälailla! Mahtavaa kansanedustusta pojat ja tytöt! Vielä kun tietäisi mikä on se ”kansa” jota tämä edustaa…

    Yleensä ottaen tämä postaus on tyhjentävä. Ei lisättävää siihen. Erityismaininta linkin tekstille.

  2. Suosittelen lämpimästi lukemaan tuon Janin linkkaaman Jarlan jutun. Myös Ylen juttu kannattaa lukaista. Niinku ihan tosi tällä kertaa. Molemmissa on asiallista ja varsin validia tietoa mietinnöstä.

  3. Ok, mutta ”Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen huoli siitä, että jatkossa tutkimuseläimiä voitaisiin ostaa hämäräperäisistä lähteistä, on Pullolan mukaan aiheeton.” Mikään huoli ei ole aiheeton, kun urpot huomaa tienaamismahdollisuuden eläimillä. Ja ne tulee kokeilemaan sitä. Eihän pentutehtailunkaan pitäisi olla mahdollista, koska tietenkin on ”aiheeton huoli” että kukaan ostaisi tehtaasta pentua, koska tehtaat on eläinrääkkäystä, öööeiku aijoo eihän se ihan niin mennytkään.

  4. Jep. Ja vaikka onkin niin, että eläinkokeissa ”pitää tietää eläimen alkuperä” on tyyppejä, jotka eivät siitä välitä. Koska raha menee kaiken edelle ja oma toiminta on AINA perusteltavissa. Aina! Ja vaikka kuinka pitää saada lupa lautakunnalta ja löytöeläimiä voi käyttää vain sellaisiin kokeisiin, joihin ei missään nimessä voi käyttää muita eläimiä, joku osaa tasan varmasti perustella miksi juuri tähän kokeeseen pitää löytöeläimiä käyttää. Oli asia mikä tahansa, ja vaikka *kaikki* tietäisivät, että touhu on perseestä, joku osaa sen perustella niin että porukka nielee sen.

    Niinkuin pentutehdas. Kukaan ei varmasti ole koskaan kuullut kenenkään avoimesti kannattavan sellaista. Vaan miten onkaan tilanne?

    Vaikka homma aluksi toimisi ”oikein”, se on silti askel huonompaan.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s