Blaa blaa

Normaali

En nyt taas tajua. Katopa tämä uutinen ja siihen liittyvä video. Mielestäni video on aika puhtaasti nerokas juttu. Tietysti siinä on reikä siinä kohtaa, että myös aikuiset näkee lapsille suunnatun viestin, jos notkistavat polviaan tarpeeksi. Mutta sou not? Lapset näkee sen, ja se on pääasia.

Sit mennään jutun kommentteihin. Tätä kirjoittaessa niitä on kaksi, kumpikin pyyhkii multa yli. Mitä väliä, jos pahoinpitelijät näkee numeron, johon lapsi voi soittaa? Siitäkö se numero muuttuu? No ei muutu. Sitten tää toinen, suomalainen äiti alkaa massuttaa espanjalaisesta mainoksesta. Siitä mä tajuan sen verran, että hän kuvittelee mainoksen kuin Suomeen, mutta aika hysteerinen pitää olla, jos vetää siitä johtopäätökset että sit varmaan joutuisi pitkin terkkareita ja viranomaisia selvittelemään, ettei ole hakannut lastaan, kun lapsi vaan näki blaablaa.

Blaa blaa blaa.

Mainokset

4 responses »

  1. Multa jäi käsittämättä miksi se aikuinen ei saisi nähdä sitä numeroa tahi ruhjottuja kasvoja? Vaikka toki vanhana nörttinä mun pitäisi vain juhlia hienoa sydeemiä. ;)

  2. Jos puhutaan siitä, että pahoinpitelijä voi nähdä sen numeron kunhan notkistaa polviaan, niin miten se tilanne eroaa perinteisistä auttavien puhelinten mainoksista? Paitsi siten, että pitää nähdä polvien notkistamisen vaiva? Samoin, jos lapsi haluaa tehdä ”pilasoiton” tuollaiseen numeroon, tuo mainos ei tee siitä sen helpompaa tai vaikeampaa kuin nämä perinteiset mainokset, jotka on paperilla tms. kaiken kansan nähtävissä.

    Kommentteja en lukenut, mutta olisin voinut kuvitella metelin nousevan siksi, että aikuisia ahdistaa, kun lapset näkee jotain mitä aikuinen ei. Siis että joku asia on ”salattu” aikuisilta, eikä aikuinen ”voi tietää” mitä lapsi tulee nähneeksi. Tai se meteli voisi nousta siksi, että lukutaidoton lapsi kysyy äidiltään, että ”miksi ton pojan naamassa on mustelma?” eikä äiti osaa vastata, koska näkee pojan, jonka kasvoissa ei ole mustelmaa, eikä tajua sitä tekstiä.

    Näin ihan yhtäkkiä ajateltuna. Mutta aika nerokas mainossysteemi kyllä.

  3. Keksintö on tosiaankin aikamoisen vau. En tosiaan tiedä, onko se kauhean tarpeellinen (voisihan kaikki nähdä saman minkä tenava näkee), mutta kekseliäisyyttä ei voi kieltää…

  4. Ei tosiaan, nerokas systeemi on. Ja sitä paitsi, voihan se jopa todellakin estää jotakin pahoinpitelijää saamasta numeroa haltuunsa. Huonojalkaiset ihmiset ei ollenkaan välttämättä pääse kyykkyyn (tai kyykystä ylös)… Vaikka samahan se on saako aikuinen puhelinnumeron vai ei, kuten sanoit, ei se numero siitä muutu.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s