Kaikki julkisuus on… öö…julkisuutta

Normaali

HS 21.5.2013: Putkiremontti, jossa kaikki meni pieleen

Meidän talo.

Mainokset

7 responses »

  1. Voi Woimasana että näyttää tutulta, tuo artikkeli. Ihan vahdittavaa porukkaa. PAITSI edellisessä asunnossa oli kaikki remppamiehet ihan ekselenttejä mutta siihen vaikutti suoraan asunnossa häärinyt Pomomies joka omasi kyvyn ruoskia jamppoja verbaalisesti mainioihin saumauksiin.

    ( päivän pikku- uutinen- luin otsakkeen ja ajattelin ” ote Kardashianin käsikirjasta ” )

  2. Arvasin heti kun aloin lukemaan juttua että teidän talo. Minuakin ihmetyttävät nuo tuomiot: miten menetetty 63 000 voi muuntua 42 000 korvauksiksi? Ja muutenkin isännöitsijän tuomiotta jättäminen on taas näitä ”no joo, kyllähän sinä syyllistyit kansanmurhaan, mutta kun sinulla on työpaikka elinikäisenä kansan kenraalikuvernöörinä, joten sovitaan että saata kaksi kuukautta ehdollista, mutta voit suorittaa sen milloin sinulle sopii” O.o

  3. No huuhhuuh, ai teidän talo se olikin. Mahtavuutta! Uskon joka sanan, koska olen putkiremontin kokenut. Ja veikkaan että mun entisestä talosta saadaan noin vuoden päästä lukea joku yhtä pöyristyttävä juttu, siinä kärki on se, että miten vuokralainen pyörittää hallituksen kautta talollista mummoja, mummot menettää rahansa ja varaton vuokralainen pääsee kuin koira veräjästä.

  4. Sitä odotellessa :-D

    Luulin aina ennen, että putkirempoissa hankalinta on se kun joutuu muuttamaan pois. Hah. Joku muutto ihan pähkinöitä kaikkeen muuhun säätöön verrattuna! Ja rosvojahan maailmassa riittää, nyt vissiin vielä enemmän kuin ennen.

  5. Mäkin luulin, jopa rempan kokeneena, että paskinta on se itse remontti (silloin se tuli yllättäin pika-aikataululla). HAH, se ei ole mi-tään. Se kaikki hallitus-isännöitsijä-taloyhtiöpaska on se minkä vuoksi en koske yhteenkään putkiremonttikohteeseen enää pitkällä tikullakaan. Paitsi työn puolesta.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s