Kierros

Normaali

Aamulla en meinannut selvitä unista olleenkaan. Vaille yhdeksän kissalle ruokaa. Takas petiin ja ajattelin lopetella yhden dekkarin siinä. Ei tarvinnut lukea sivua loppuun, kun lisäunien tarve kävi ilmeiseksi. Vajaan tunnin päästä heräsin samoin suunnitelmin: dekkaria? Ei humalauta ko ei tuu mitään! Piti nukkua vielä tunti ennen kuin herääminen tuntui siltä miltä pitikin.

Olin miettinyt vähän tuota Gudrunia notta voisi käydä toisen kerran nyt pirteämpänä. Käytin töissä sitä harmaata mekkoa 3 pv ja totesin että on hiton hyvä, haluan vihreän samanlaisen. Ja sen hain. Gudrunin ulkopuolella muistin ruveta Foursquaree, sillä mulla oli Gudden pormestarius odottamassa (sen asiakkaat ei vissiin ihan kauheasti näppäile). PUHELIN PERKELE MENI TÄYSIN JUMIIN. Ensin en meinannut saada virtoja pois, sit ei virtoja takas, ja sitten jumi ja jumi turvakoodin kohdalla loputtomiin! En ajatellut luovuttaa, koska pormestarijuttu. Lopulta konesaatana alkoi taas toimia ja sain prenikkani. Panique ohi!

(kuva pöllitty Guddelta)

(kuva pöllitty Guddelta)

Maailma kylässä. Siivouspäivä. Fashion Stock Sales.

Ekat kesärullat täältä 2012, kelpasi myös nyt.

Ekat kesärullat täältä 2012, kelpasi myös nyt.

Sen verran pyörähdin jokaisessa että voi kertoa käyneensä. Maailma kylässä ruoka, ai nami, oli lounaassa makuakin taas vaihteeksi! Mutta muuten en jaksanut oikein perehtyä mihinkään, on nykyään vähän semmoinen olo että eikös nää kaikki oo jo nähty. Ja varsinkaan kun itseltä ei puutu mitään, niin tuntuu vähän tyhmältä kierrellä kauheessa ryysiksessä kattelemassa jotain vaatteita ja meikkejä.

Kissa on erittäin hellyydenkipeä tänään ja vaanii kosketusta sekä tietsan että jumppamaton vieressä. Puspus pupuseni!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s