Yö yök

Normaali

Työt vie taas kaiken energian. Nappailen iltaisin melatoniinia, joka nukuttaakin ihan kohtalaisesti, mutta sitten herään puoli yksi, kolmelta, viideltä… Ihan skeidaa. Unet on enimmäkseen ahdistavia, ja kun herään, suunnittelen eteenpäin työjuttuja. Vuosiin muistan yhden (1) yön, jolloin nukuin 8 tuntia putkeen – nukahtamispillerillä ja korvatulpilla.

Onneksi on kissa. Se ei vituta eikä ahista ikinä, vaan se on vaan kiva.

Mainokset

5 responses »

 1. Pystyn niiiin fiilistelemään patologista valvomista. Siinä vaiheessa kun aurinko on jo noussut ja hokaa herätyskellon soivan parin, kolmen tunnin päästä olisi kyllä asiallista olla jo nukahtanut. Kuitenkin, maailma on pullollaan tyyppejä jotka pystyvät nukkumaan niinkuin ihmiset. Kuinka ne pystyy ottamaan ajatuskoneen pois päältä, se olisi jännittävä tapa oppia.
  Antihistamiinit onneksi väsyttävät. Se jeesaa hiukan. Itse douppaan Zyrtecillä ja Ataraxilla. Ottaen huomioon että tämä talo on ympäröity koivuilla ja muilla pölisevillä puilla, ne palvelevat pariakin käyttötarkoitusta.

 2. Joskus jos on pakko varmasti nukahtaa ja olla hyvin hereillä aamusta, otan 5 mg Pamin vielä melatoniinin jatkoksi. Toimii aika hyvin. Mutta mikä ei toimi: otin melatoniinia ja puolikkaan Zopinoxin (nukahtamislääke). Yöllä herätessä olin ihan töttöröö, siis toisella tavalla kuin tavallisesti herätessä. Fyysisesti tosi väsynyt, ja silti heräsin. Taisin kyl myös nukahtaa takas aika pian.

  Mutta se ajatuskone, se on kyllä yks hemmettiläinen :-( Off-kytkin on piilossa!

 3. Minulle paras keino nukahtamiseen on olla katsomatta kelloa, mutta kuvitella, että se soi kymmenen minuutin kuluttua. Ai että alkaa silmäluomia painaa, kun psyykkaa itsensä uskomaan, että ihan kohta pitää nousta. Tosin jotain kieroa on siinäkin, että ihminen menee nukkumaan, vaikka ei nukuta, ja nousee ylös, vaikka vielä väsyttäisi. Ihmekös sitten, että kasvava osa kansasta tarvitsee yhden pillerin ajaakseen prosessit alas illalla ja toisen käynnistyäkseen aamulla.

  Haluaisin kyllä yöksi valkoista kohinaa tuottavat kuulokkeet. Jos samassa huoneessa nukkuu joku kuorsaaja, niin pahinta on jäädä odottamaan, kuinka monen sekunnin hiljaisuuden jälkeen tulee seuraava KRROOOHH. Jos samassa huoneessa on kissa, niin se penkoo saatavilla olevista papereista korvaamattomimman ja alkaa repiä sitä, koska ihmisen herättäminen aamuyöllä on kivaa. Molemmat häiriöäänet saisi hukuttaa tylsän ja rauhoittavan taustamelun alle.

 4. Meillä suositaan kovasti myös päiväunia sekä viikonloppuisin että usein työpäivän jälkeenkin. Joskushan sitä pitää ihmisen nukkua, valkoista kohinaa tai ei… Meillähän herra kissa osallistuu päiväuniin nukkumalla viltin alla tai rintani päällä.

  Kuorsaajilta olen onneksi välttynyt aina. Paitsi nykyään herään välillä siihen että omasta suusta kuuluu jotain ylimääräistä pärinää. Oho hups! :-D

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s