Luuppaava ukko

Normaali

En katsonut Looperia teatterissa, koska musta nää aikaparadoksit on olleet aina vähän vaikeita. Vähän silleen kuin avaruutta ajatellessa, että aivo vaan menee jumiin ja dingding. Semmoistako sitten menisin ihan julkisella paikalla kokeilemaan? Noup…

Sain leffan siis kirjastosta ja nakkasin koneeseen. En suurin toivein vieläkään, vaikka kansitekstit kehui ehkä parhaaksi aikamatkustusleffaksi koskaan. Ensin pitikin vähän pinnistää että pääsee rullaan kiinni, mutta huh-huh sen jälkeen kun olin imussa, niin pääsemättömissä myös. Ihan vaan kahvoista kiinni ja menoksi. MÄ TAJUSIN! Ja silti, siksi tai siitä huolimatta oon nyt aika valmis sanomaan saman, että parhaita aikamatkustusleffoja evö. Erittäin nokkelinpokkeli kässäri ja kyllähän niitä pääjehuja nyt kattoo ihan mielellään, vaikka Bruce onkin jotain ehkä 200-vuotias jo nykyään.

Loppu oli lällyhkö, mutta jos tää ois loppunut sillä toisella mahdollisella tavalla, niin ei olis ikinä päässyt editointipöytää pitemmälle levitykseen.

Juuei hyvää päivää, täytyy varmaan kattoa tämä viikonloppuna toistamiseen. On se vaan semmoinen.

Mainokset

7 responses »

 1. Äh, tuli siis tehtyä virhe! Looperi olisi nimittäin ollut koneessa tarjolla, kun tammikuussa reissasin kauas. Katsoin vain alkua, mutkun minua alkoi ärsyttää se nuoren Brucen näköiseksi laiettu mies, lopetin, ennen kuin sain juonesta mitään tolkkua. No kai se joskus tulee telkkariin, Gorba aina nauhoittaa mulle kaikki, missä on Bruce :)

  T. Sä

 2. Juu, ja tosiaan kirjastosta saa myös!

  Juonessa on vielä sellainen avittava kuvio, että Joe-päähenkilön kaveri kohtaa ensin oman vanhemman itsensä, eli katsojalle tavallaan tarjoillaan ennakkotapaus ennen kuin päästään siihen varsinaiseen keissiin, eli siihen kun Joe kohtaa itsensä. Erittäin ystävällistä heiltä, kiitos.

 3. Minusta se Joseph oli kauhean keinotekoisen näköinen, ärsytti samoin kuin Äitiäs, MUTTA eikös sille keinotekoisluukille tarjoiltu joku syy, vai kuvittelenks nyt vain? Hitto että pitää olla tämmöinen pää, että juonet ja käänteet unohtuu heti, kun silmää räpäyttää :-( Joka tapauksessa, oli hyvä elokuva, tykkäsin kans kauheesti, vaikka ennakkoasenne oli sama kuin Zepandeerilla. Hienoo kuvaa kaiken lisäksi.

 4. J Gordon-Levitt oli mielestäni alussa oikealla naamallaan siinä. Muutttuihan se oudomman näköiseksi jossain kohtaa, oisko ollut siinä kun Brucea alkoi näkyä enemmän. Piti vissiin saada uskottavuutta hommalle.Taisin huomata, että sille on tehty profiiliin samanlainen nenä kuin Brucella.

  Jossittelua. Kyllä tämä nyt pitää kattoa uudestaan ihan oikeesti.

 5. Pahus, pitäiskö hankkii oikea tv tään möhköputken sijaan.

  Kattelen nyt tässä Luupperia uudelleen, ja kyllähän G-L:n naamaa (nenänselkää varsinkin) on käsitelty vilimin alusta saakka. Mutta ei sitä kauheesti varmaan tarvinnut laittaa, että siitä tulisi nuoren Brucen näköinen, eikös sillä ollut aika hyvät pohjat jo itellään?

 6. Jousephin nenäfiksailun huomasin kans, mutta se ei oikeastaan häirinnyt niin paljon kuin kulmakarvat (tai jokin muu silmissä), jotain oli liikaa tai väärän väristä. No, se oli vähän niin kuin repsottava kauneuspilkku, ei nyt niin iso juttu koko elokuvan kannalta. Kattelikko levyltä extrat? Leijuntakohtaus on tehty vaijereilla — rispekt :-)

 7. En katellu extroja, harvoin muistan että niitä edes on. Joskus kattelin niitä dvdn ollessa uusi juttu, mutta ne oli aina niin köyhiä etten sittemmin oo jaksanut.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s