Pieni sydän sanoo tik-tak

Normaali

Vasemman silmän alla olevassa silmäpussissa on ollut elohiiri jo kolmatta viikkoa. Se näyttää siltä, kuin mun silmäpussilla olisi pieni sydän joka lyö nätisti ja säännöllisesti. En tiedä mitä helevettiä tälle tekis. Olen Kattonu Vitu Guuglesta KVG, ja tämä kuulemma häviää itsetään viimeistään muutamassa päivässä. KIITOS, TÄMÄ TIETO LOHDUTTI! Onks ”muutama” enemmän vai vähemmän kuin vaikka viiskyt?

Joskus tässä muistaessani pitää varmaan kokeilla jotain kylmäshokkia, silmäpussi meets kylmäkalle. Muutakaan nyt tuu mieleen.

Onks kellä jotain kikkoja?

Mainokset

9 responses »

 1. En tiedä mutta eikö elohiiret ole hermostoperäisiä, autonomisia hässäköitä?
  Hermostolle tekee magnesium ja B- ryhmän vitamiinit gutaa. Niitä käytetään MS- taudinkin hidastamisessa, trust me- I know. Kalaöljyt ovat myös hyötyisiä. Mutta käytä vain gelasoitua magnesiumia ( koska vain se imeytyy elimistöön ) ja sen kanssa on yhtäaikaa saatava B- vitamiinia. Ruokakaupoissakin, apteekissakin kyllä, myydään ”Magnesan”- lisäravinnetta joka on ihmeen hyvä ja edullinen ja gelasoitu ja höystetty sopivasti B- vitamiinilla.

 2. En tiedä itse asiaan sanoa, mutta tästä tuli mieleeni sairaanhoitajasukulaisen vastaava ongelma. ”Miten minä voin töihin mennä kun silmä vinkkaa jatkuvasti? Potilaat ajattelee vaikka mitä!”

 3. Hellou. Joo mulla on vitamiiniarsenaali ja hivenaineet ja omegat päivittäin työn alla, aamulla noista purkeista ja illalla noista toisista. Myös vettä olen oikein keskittynyt juomaan jo monta viikkoa, kun hieroja käski (ja oli kesäkin välillä).

  Lohdullista kuulla, Marjut, ettei tarvi vielä botoxille lähtee vaan tää saattaa edelleen loppuu itekseen.

  Yritin ovelasti nyt aamulla hädintuskin herättyä vilkaista peiliin, jos Pieni Sydän ois ollut vielä nukkumassa. Mitä vielä, iloisesti hereillä hän. Ollut varmaan koko ajan.

 4. Minulla on ollut monen kuukauden mittaisia elohiiriä, mutta sitten tajusin alkaa syödä heti magnesiumia kun elohiiri iskee. Se yleensä auttaa. (Mutta tämän vinkin ovat jo muutkin jakaneet.)

  Mutta se on jokseenkin vinkeä tunne, kun ne silmäluomen minilihakset menevät maitohapoille ja silti vain jaksavat krampata vielä monta päivää, monta viikkoa.

 5. Päivitysilmoitus: Long time no seen | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s