Kirous

Normaali

Munuaisten vajaatoiminta kissoilla, tosi tavallinen juttu mutta mielestäni olisi saanut meidän perheessä jäädä vähemmänkin tavalliseksi. Ensin Petterillä (1985 – 2003) oli se, sitten Mustalla (2003? – 2013) ja nyt herra Harmaalla (2003 -). Kaikki mun omat kissat, sama vaiva. Vituttaa niin että tukka tippuu päästä. Eikö ois voinut olla edes yksi terve kissa? Vaikka tämä upea, ihana poika, jonka kanssa nyt asun? Vaan ei.

Ottivat verta tassusta, kääk

Ottivat verta tassusta, kääk

Tämän nykyisen jälkeen ei enää kissoja. En tosin tiedä mitä Harmaan jälkeen teen, koska en osaa kuvitella elämää ilman kissaa. Koti muuttuu kai vain huoltopisteeksi? Katoan kissablogiyhteyksistä? Paljon hajoaa. Lohduttaako siinä enää edes kirjat ja elokuvat?

Ehkä musta tulee kissojen hoitotäti, semmoisiahan aina kuitenkin tarvitaan.

Mainokset

12 responses »

 1. On kyllä tosiaan aikalailla liioittelua, jos kolmella kissalla kolmesta on sama vaiva. Tsemppiä sinne, ei ihme että vituttaa.

  Ja juu, kyllä nyt olisi hyvin erikoista ajatella elämää ilman kissaa. Miksei siinä hyvät puolensa olisi, mutta kyllä paljon jäisi vajaaksi. Kissojen hoitotäti ei olisi huono idea sekään, niitä tarvitaan.

  Jaksamista molemmille! Kyllä se siitä vielä, kunhan on kiroilut kiroiltu.

 2. Voi teitä!
  Tänään viimeksi mietin yli kymmenen vuotta sitten säärensä oikaissua kissaani. Pää hajoaisi kolmen prospektista. Ei tohon edes osaa sanoa mitään fiksua. Tulee vaan mieleen jotain voivittu- tyylistä sipattelua päälimmäisenä.
  Ihan kamalaa.

 3. No eiku oikeasti, mehän osataan tämä elämä jo. Se etu kolmesta päävoitosta on, että ei enää viiti edes säikähtää sairautta. (Se että vituttaa, on taas ihan eri juttu) Sitten vaan toimitaan niin kuin pitää: spessuruuat, mahd. lääkkeet ja tarkistukset elukkaislääkärillä. Harmaa saattaa keikkua tuossa vielä toiset kymmenen vuotta.

 4. Eli hirtehisenä toteamuksena voitaisi väittää että jos olisi kissa jolle tuleee joka tapauksessa munuaisten vajaatoiminta, sun hoiviisi olisi parasta päätyä.
  Silti voi vee. Tsemppistä Harmaalle ja Sulle!

 5. Joo, meillä hallitaan nää jutut…

  Ja tosiaan, tuo vaiva on niin tavallinen, että sitä voi odottaa jokainen kissan orja, ja saa olla kiitollinen jos sitä EI tule.

 6. Meidän pian 17-veeltä juuri kevättalvella otettiin kaikki mahdolliset verikokeet ja onneksi missään ei ollut mitään valittamista! Jos ei lasketa sitä oletettua kroonista mahakatarria, mikä toisinaan hankaloittaa syömistä.
  Kiitollinen olen.

 7. En tiedä menikö mun edellinen kommenttini taas jonnekin roskakoriin suoraan, kun ei sitä tässä ainakaan näy…

 8. mä ja mun rantapummikissalauma lähetetään hyviä viboja täältä!

  Mun mordorin kissoista yks meni syöpään, tosin oli jo melkei 20v kun lähtö tuli. Mutta Julma ei ollu ku 13 ku munuaiset sitte muutaman vuoden potemisen jälkeen vaan tilttas.

  Hirmu yleistä tuo munuaishomma. Mistähä seki johtuu? Hmmm….

 9. Suuri onni, jos vanha kissakin on vielä terve!

  Kai joku olis jo kertonut, jos munuaishomman voisi jotenkin välttää. Ei se vissiin johdu ravinnostakaan. Petteri joutui elämään kaupan ruuilla, kunnes vika huomattiin kun ikää oli 10. Kun Harmaa tuli elämääni, vannoin että ruuat ei ainakaan ole syynä siihen jos se poika sairastuu. Safkat on aina olleet hyviä eikä mitään halpaa vehnärutua. Ja silti!

  Rantapummeille terveisiä!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s