Nappasi

Normaali

Järkytys: heräsin pirteänä 5.30. Toivottavasti ei ny mee tällaiseksi tämä loma! (PS. nukuin muuten yhtäkyytiä elikkäs heräilemättä nuo viisi ja puoli tuntia keskiyöstä aamuun. Jippii!)

Nyt 7.00 meen kyl jo takaisin petiin lukemaan loppuun WRS:n mainostaman Kolmastoista kertomus. Kirja lähtee liikkeelle kivasti teksti/kirjafanaatikkojen me-hengessä ja muistuttaa muutenkin Carlos Ruiz Zafónin tyyliä & sisälmyksiä. Olen jo loppupuolella menossa, eikä zafonmainen ote ole mielestäni väistynyt, mikä on siis ihan vain plussaa. Meillä tykätään ukosta, ja myös tämä Setterfieldin kirja on vangitseva. Aloitin sen eilen saatuani yhden dekkarin loppuun, ja varmasti haukkaan loput tänään.

Mainokset

6 responses »

  1. Eiks ole ihan hillitön! Mä en käsitä kuinka Hyvisnaapurilla kestää näin kauan lukea sitä, haluaisin niteen jo takaisin hyppysiini.
    Täytyypä kaivaa Carlos R. Zetan kirjoituksia käsiini. Tottapuhuen olen enemmän tohkeissani delanneista kirjailijoista ( Dostojevski enibadi?) joten on aina riemastuttavaa löytää potkuisa nykykirjailija.

  2. No niin, (niistää) tulihan se luettua. Kieltämättä piti pikkasen niiskuttaa siellä loppupuolella. Hyvin jännää draamaa, tragediaa ja mutkittelua juonenkuljetuksessa. Vaikuttavaa. Hieno kokemus!

  3. Minä luin muutama vuosi sitten Kolmannentoista kertomuksen ja Carlos Ruiz Zafónin Tuulen varjon ihan lähellä toisiaan. Oikein oivallisia molemmat, oikein oivallisia! Nyt odotan saavani kissojeni kummilta lainaksi yhden Carlos R. Z.:n lisää. Pitää varmaan nuo kaksi muuta lukea samaan syssyyn, siitä on sen verran aikaa jo, että olen unohtanut asioita.

  4. Tuosta Marinasta näin jonkun arvostelun jossain. Kuulemma nuortenkirja tms. Ei niin että haittaisi, hyvä kirjoittaja kyllä kirjoittaa hyviä nuortenkirjojakin. Pitää ehkä ottaa etsintään sekin.

    Olisikin muuten hyvä syy alkaa harjoittaa unhoon painunutta espanjankieltä, että saisi luettua nuo alkuperäisenä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s