4 responses »

 1. Joo, me luultiin että se on jotenkin paljon pienempi. Mutta sitä taloahan riitti ja riitti ja riitti… pihasta puhumattakaan, jota riitti ja riitti! Kaikki ne eritasoiset ratkaisut oli hauskoja, sekä talossa että puutarhassa. Hyvin jännittävää :-) Ostin Museokamaa-teepparin ja art deco -lasinaluset. Ois ollut vielä Olen museokaupan uhri -teeppareita, niin oisin varmaan joutunut ostamaan sellaisenkin.

  Hieno päivä!

 2. Asuin joskus siinä lähettyvillä ja fillaroin usein Hvitträskiin ja käveleskelin siellä ympäriinsä. Kaunis maisema mutta sinä vuonna siellä oli joku hortoava sekopääkarhu ja mun tuurilla… käytin sitten lopulta harvinaiset vapaa- aikani muuhun toimentoon ja silloin aloitin joogan.
  Ensimmäistä kertaa siltä pois ajaessa huomasin ettei fillarin jarrut oikein toimi.. ja se oli hiukan jännittävään. Seuraavilla kerroilla tsiigasin etukäteen että latu oli vapaa ja jos muita kävelijöitä tai pyöräilijöitä oli edessä, karjuin naama punaisena ALTAPOISMUNJARRUTEITOIMI!!! Toimi kuin valssi ja siitä tuli ihan oma jännitysmomenttinsa. Kerran ajoin yhden auton ohi, se oli jotenkin juhlallista. Funtsin että kun jarrut ei kuitenkaan toimi ja kun kerran vain tässä kuollaankin polkaisin ihan hitonmoisen vauhdin alamäessä ja päräytin kopperon ohi.
  Sittemmin olen sekä saanut jälkikasvun että seestynyt tylsäksi keski- ikäiseksi. En yhtään valehtele. AInakaan paljon. AInakin se lapsen saaminen pitää paikkansa.

  Joo ja jos museukaupan uhreille löytyy jotain tukiryhmää, vinkkaa tännekin päin. Olen yksi heistä (meistä ilmeisesti) .
  Kiva että teillä oli hieno päivä!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s