S

Normaali

Vähän varovasti käyttäisin tuota s-sanaa toistaiseksi (tällä kertaa ei ole kyseessä tavanomainen saatana tai saakutarallaa, vaan, no kyl te tiedätte) koska monella on herkkyys pinnassa sitä kohtaan. Ei kesä vielä olekaan ohi, vasta toissapäivänä tulin iltarimpsalta pelkkä pitsipaita ja huivi päällä. Tai siis yläosissa. Oli mulla lisäksi housut ja kengät, myönnettäköön.

Mutta tänään kotona… huomasin että kahdeksan maissa en vetänytkään säleverhoja ylös, kuten viime kuukausina, maksimoidakseni valon. Vaan laskin ne alas, koska mitään maksimoitavaa valoa ei ollut. Otin vaatekaapin ylähyllyltä mustien housujen laatikon ja laittelin housut käyttövalmiiksi ripustimiin. Vastaavasti laatikkoon meni puhtaat valkoiset housut ja kesäisimmät kaksi mekkosta. Odottavat siellä välivarastossa kunnes talvitakit vapauttaa niille tilaa pahvilaatikosta. Että s nyt sitten taisi alkaa meillä täällä, tavallaan.

Hämmästyin taas miten vähän varsinaisia kesävaatteita mulla on. Suurin osa kaikista kymmenistä paidoista menisi iloisesti läpi vuoden, paitsi että harvoin suostun kesällä käyttämään muita kuin niitä valkoisia. Niihin on ihana röpöttää punajuurta, mustikkaa, puolukkaa, mansikkaa, kuten tavakseni näyttää tulleen, jeejee ja naminami.

Peukkuviikko menossa noin muuten. Tiistaina kiskoin aika pimakoita lentosukkia jalkaan jaksaakseni elää ravintolaillan läpi (Farang – sampanjaa, kokkitaileja ja aasialaista fuusioruokaa, ei omalla rahalla), ja sain vasemman käden peukun rämpsähtämään nurin ekan kerran niiden sukkien kanssa telutessa, ja toisen kerran sama, jo kertaalleen tainnuttavasti pyörähtänyt peukku, osui tuoliin ja taittui uudestaan. En ihan itkenyt mut ei paljo puuttunut. Tänään sitten jätin oikean käden peukun liukuoven väliin. Ei ollut fiksua.

Mainokset

3 responses »

  1. Hitto mä pelästyin, kun mulle tuli tuosta jutun alustuksesta ensimmäisenä mieleen syöpä ja sitten vasta se sy… syk… no se.

  2. Päivitysilmoitus: Hidasta | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s