Ground Control to Major Tom

Normaali

Ärtsii aika paljon nää porukat – yleensä yhdistyksiä, harvemmin firmoja – jotka ilmoittavat sähköpostilaatikkonsa olemassaolosta, ja sitten kun sinne kirjoittaa, kukaan ei vastaa. Erityisesti tässä on kunnostautunut Hesy, mutta vastaavia kokemuksia on mm. kansojen välisistä ystävyysseuroista ja yllättäen jopa kahdesta firmasta; toinen myy kuntoiluvälineitä, toinen on mm. elokuvia myyvä verkkokauppa.

Eikö se nyt voisi olla niin, että jos laatikko on, sitä hoidetaan? Ja jos ei ole aikaa eikä halua hoitaa sitä pirhanan inboxia, niin sitä ei myöskään ole olemassa eikä siitä ilmoitella, jooko? Ei vedätetä ihmisiä ottamaan yhteyttä tyhjään avaruuteen. Erityisesti firmojen kohdalla sellainen on menee jopa äärimmäisen urpoilun partaan yli, koska asiakkathan ne on jotka tuo firmalle rahaa, vai mitä?

Pöliät.

2 responses »

  1. Joo, eiku pitää kirjoittaa suoraan niiden tiedottajalle – ja sanoa myös että pistävät hanuriinsa sen toimimattoman email-osoitteen. Eikä pidä uskoa kun ne vakuuttaa, että ihan tilapäinen moka oli ettei kukaan vastannut. Ei ollut tilapäinen. Koskaan.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s