Elossa ja potkii

Normaali

Huh-huh, elämä on rankkaa ja kuluttaa jalkoja! Häpeän tunnustaa (Exme, goddag) että en oo puhunut tääl ruotsia kuin yhdelle ukolle, jolta kysyin tunnelbaanaa. Kaikki muut jutut oon räpytellyt englanniksi, koska mul on aavistus, etten kuitenkaan ymmärrä, jos ne vastaa mulle ruotsiksi.

Muuten ihan jees. Tukholmassa on vielä kesä ja koko kaupunki hilluu ulkona paitahihasillaan.

– – –

Aijoo, piti sanoa siitä Helsinki Comedy Festivalistakin, koskapa tuli istuttua kolme iltaa. (padilla on hankala laittaa linkkejä, ettikää ite jos kiinnostaa) Eka ilta eli viime keskiviikko oli paras. Virgin Oilissa Ilari Johansson MC ja muita huippui, en ollut tainnut kuulla ainoatakaan jutuista aiemmin. Torstai-illan Hedberg+Kivelä oli aika juosten kustu. Näkyi, että tyypit oli sopineet parista jutusta ja ”hei laitetaan improna loput”. Kyyyllä se tavallaan toimi, mutta tavallaan taas vitutti että em näkyi läpi. Ja perjantai sitten varmisti sen, että ymmärrän olla toiste ostamatta näin paljon lippuja. 5-vuotisjuhla, isot nimet paikalla. Ilari J heitti osin samaa juttua mitä ke, MUTTA KIITOS aika paljon myös muuta! Eli sillä on iso setti mistä lähtee. Savolaiset konnarit tipautti mut aika täysin, vaikka vieressäni istui joku vitun rokpoliisi, joka ei innostunut mistään.

Oma pikku idolini Ismo Leikola heitti saman setin kuin keskiviikkona. Se on ymmärrettävää ja tavallaan ihan hauskaakin, mut ois nyt laittanut JOTAIN uutta. Grr. Heli Sutela oli ihana, ihan omanlaisensa. En oo häntä nähnyt moneen vuoteen livenä.

Perjantai venähti yhteentoista ulkona, ja kun herätys on sit neljältä niin monta vaaraa ompi eessä. Vähän ankeeta oli koko aamun, mut hotelli päästi mut nukkumaan jo aamulla vaik huoneet oikeasti saisi vasta iltapäivällä. Se pelasti kaiken. Aamen.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s