Loma jatkuu

Normaali

Kannattikin suoritella lattian puolivuotispesu – pesuveden sävyssä oli jo selvästi harmaata. Mutta onhan tässä ollut ikkunat auki ja kesää ja naapurin remppapölyjä. Ensi vuonna sitten seuraavan kerran.

Kävin eilen ostamassa R&A-liput. Kumma valikoima tänä vuonna: kun yritin löytää edes sarjakortin verran sellaisia, joita ei voi nähdä muualla ja jotka kiinnostaisivat tarpeeksi, ihan piti tikulla kaivaa että löytyi ne yksitoista! Viime vuonna katsoin sentään 27 leffaa ihan helposti. Nyt tilaa vie jokin kotimainen/pohjoismainen setti, jossa leijuu esim. Finnkinossa jo esitettyjä vilimejä. Kysymys: mitä xittua, R&A?

Nyt mulla ei ole siis leffoja ihan joka päiväksikään. Tai tämä on tämänhetkinen tilanne. Mistä sitä tietää, mitä saan vielä päähäni. Huomenna on yhdessä tutussa perheessä hauska tilanne, kun yksi perheenjäsen väittelee päivällä ja illalla on karonkka, kun taas toisen perheenjäsenen pääosadebyytti valkokankaalla tapahtuu samana iltana. Veikkaan, että aikatauluja ja kuljetuksia on sompailtu kieli keskellä ottomaattia jo jonkin aikaa.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s