Tämän vuosikymmenen flunssa

Normaali

Tarkistin just tästä blogista: mulla on viimeksi ollut flunssa neljä vuotta sitten elokuussa. Neljä. Viime vuoden maaliskuussa yritti myös tulla, mutta jäi yritykseksi, koska ehdin iskeä väliin c-vitamiinilla, hinajalla ja valkosipulilla.

Nyt en ehtinyt. Nyt on Rakkautta & Anarkiaa ja flunssa, ikävä yhdistelmä. Leffat ja muu lomaelämä vei huomion niin, etten tajunnut ajoissa valkosipulia. Ikävä mennä elokuviin yskimään ja niistämään, mutta yritän sentään ryömiä reunapaikoille ja pitää nenäliinaa suun edessä köhiessä, että mahollisimman vähän leviäisi nuita paksteereja.

Myös säästä huomasi, että eilen tuli syksy. Vielä myöhään perjantai-iltana oli leppeää viittätoista ja kiva kävellä ulkona – eilen oli jo kuudelta kylmää ja kosteaa just silleen syksyn tapaan.

Mainokset

6 responses »

  1. Joo, se on hyvä kans. Nuo kaikki pitäisi vaan saada peliin ENNEN kuin fluuberi iskee täysillä. Nyt on vähän myöhäistä sen suhteen, mutta naatitaan naatitaan.

  2. Kiitos. Mä troppaan niin natsina kaikkia vitamiineja ja hivenaineita, että flunssienkin on tosiaan parasta pysyä poissa mielellään vuosia kerrallaan! Paljon tietysti riippuu siitäkin, miten sulloo itsensä ihmisjoukkoihin ja pystyy saamaan tartuntoja kaikista pinnoista. Niiden suhteen olen ollut huolettomampi. Ja onneksi pääsin tekemään matkan vielä terveenä, hallelujaa! Tää iski vasta pari päivää sen jälkeen.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s