Maksullinen mies pelastaa

Normaali

Tättärää! Täälläpä sitä Saunalahden langattomasta nyt kirjoitellaan. Kiva maksullinen mies – hintaa en kysynyt – kävi tonkimassa katonrajasta kaapista esiin tökkelin, josta verkko alkoi valua modeemiin saakka. Joulu tuli kirjavien valojen välkkeenä, juhuu! Hän myös vahti että oikeasti saan kaiken mallilleen niin läppärissä kuin iPadissa. Ja mikä parasta, hänen mielestä saatan saada nettitikun vielä palautettua kauppaan, koska olin käsittänyt pikkasen väärin, mistä kaikista komponenteista langaton muodostuu. Tai siis ihan kivahan se tikkukin olisi, jos mulla on läppäri joskus mukana jossain mis ei oo verkkoa, mutta ei sitä usein satu. 3G iPad hoitaa loput.

Olen niin helpottunut. Nyt tää savotta alkaa olla semmosilla loppusuorilla, että ne osaan hoitaa ihan itekin. Eli Welhon kamojen palautus ja tuo Elisa Shopitissa vierailu.

Mainokset

4 responses »

  1. Duh! :) Et muuten arvaa: mulle kävi sama silloin kun muutin samassa taloyhtiössä tähän toiseen asuntoon. Piti tulla virman mies tekemään töitä sekä tässä asunnossa että talon jakopisteessä *tsihih*… Kaveri sitten kertoi, että piuhat olivat niin sekaisin ettei mitään järkeä :o Lopulta sai homman toimimaan (kesti pari tuntia) ja virma tarjosi eli oli mulle maksuton koska ei oma vika.
    Toivottavasti sulla nyt yhteys toimii OK! :)

  2. Kiitos kumpikin! Mäkin oisin saanut asennuksen ilmaiseksi eli johtohommat, mutta halusin samalla neuvonnan ja juttelun (lue: mielenrauhaa) joten maksan ihan iloisesti.

    Niin, ja sain netitikun palautettua ja uuden simmin iPadiin eli nyt maksan mobiilikaistasta vähemmän. Mies maksaa itsensä takaisin hiukan yli vuodessa :-D

  3. Päivitysilmoitus: Viikon pääasiat | Herra Harmaa

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s