Pelkkiä hyviä uutisia

Normaali

The World’s End tulikin saman tien leffateatteriin! Olenpas iloinen teidän kaikkien muiden puolesta, vaikka ite en jaksakaan mennä katsomaan toiseen kertaan. EDIT: Sylvin arvostelu tässä.

Viikonlopuksi on viritteillä vähän toisenlaista leffaelämystä. Mennään kamun kans kattomaan Betoniyö, vihdoin. Moni järjellinen olento on ollut sitä mieltä, että ihan kannattaa.

Vein Welhon/DNAn kamat pois, eli nyt mulla on pelkkää Saunalahtea. Prosessin päättäminen aina tavallaan iloinen hetki, koska jotain tulee valmiiksi. Koska olin jo Sanomatalossa, kävin samointein verenluovutuksessa. Olen pelkkää rrrrrautaa – 138 whoohoo!

Olin saanut työkaverilta vinkin, että jokin joogahuone on tyhjentänyt yhteen second handiin. Kotimatkalla osuin niin lähelle, että oli pakko käydä katsomassa. Joogamatot oli menneet, mutta kiinnostavia ylläreitä oli lateksinauhat ja painopallot. Hierojani oli nimittäin kertonut näistä Voodoo Bandeistä (joita ei kai edes saa Suomesta) ja kuulemma jotkut niistä intoilee ihan tosissaan. No, kasasin 8 kpl ehjimpiä nauhoja siitä ja soitin hierojalleni, että täällä ois tämmöisiä, ei tää oikeata vuuduuta ole mutta venyviä lateksinauhoja pari eeroo kappale, että montako laitetaan. Lähti neljä itelle, neljä hänelle. Lisäksi otin pari 1 kg palloa itelle ja pari hänelle. Ne on pinnalta vähän pehmeitä, niiden päällä voi esim maata selällään ja siten rentouttaa selkäjuttuja.

Aika mielettömiä second hand -ostoksia. Noikin maksaa uusina vaikka mitä. Tässä on vielä sekin hyvä puoli, että jumppakamathan on ainoa sektori, josta en voi sanoa että ”mulla on kaikki tarvittava”. Pöytä on täynnä meikkejä, kaapit täynnä vaatteita ja kissanruokaa, kaikkea on – mutta kyllähän sitä nyt aina uusi joogamatto tai pallot tai pari nauhaa… tai pari jumppakirjaa… :-D

Nyt lähden puhdistelemaan nuita palloja ja kokeilemaan nauhoja. So’n soromnoo.

2 responses »

  1. Voitit hemoglobiinissa, mulla oli elokuussa 137 :D Sekin ankaralla raudansyönnillä (yök!), muuten ei veri kelpaakaan luovutettavaksi.

  2. Sama vika, ihan turha edes yrittää luovutukseen ilman että joka päivä vetää ylimääräiset raudat. Monta kertaa on tullut vain lämmintä kättä ja tabuja mukaan takavuosina. Sittemmin oon oppinut.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s