Metsästäjä-keräilijä liikkeellä

Normaali

Japani-päivä Annantalolla. Olen käynyt muutaman kerran. Nyt oli lolitat jo aika vähissä, muotituulosen kovin kärki lie taittunut. Tai sitten neitejä ei vaan huvittanut lähteä tuonne myrskyyn.

Olen pörrännyt tuolla enimmäkseen esteettisiä mahdollisuuksia haistelemassa, mutta nyt varasin oikein rahaakin, jotta saan ostaa jotain jos huvittaa. Siellä oli yksi kpl samoja Clifton Karhu -kankaita joka mulla on seinällä, tai siis eri, mutta Karhu. Huivin kokoinen, 30 e. En ostanut. Olisin halunnut katsella enemmän niitä, mutta heillä ei tainnut olla mukana.

Teetiski vei järjen, hitsi kun ne tuoksut on niin petollisia. Ostin kolme pientä pussukkaa herkkuteetä, ja kotona viskasin kahden vanhimman pussinpohjat menemään. Mitä niitä säästelemään, vuosia vanhoja. Ostin myös pari järkyttävän nättiä mukia. En tiedä, saako niistä juoda teetä (eli onko lasitus kuuman kestävää, myrkytöntä jne. muita suomalaishuolia) mutta join kumminkin. Edelleen elossa.

Päivä oli silleen pettymys, että siellä oli ihan ne samat jutut kuin aina ennenkin, samassa järjestyksessä, ja sama ruuhka. Mutta eihän mitään muuta voi odottaakaan, eihän tää mikään sirkus ole. Monet muut tapahtumat kärsii mielessäni samasta jämähtäneisyydestä. Niinpä en ole enää ollutkaan ihan hirveän innoissaan lähtemään joka paikkaan, niin kuin vielä muutamia vuosia sitten. Tai ehkä menen, mutta en ihmeellisin odotuksin. Esim. Martin markkinat on ensi viikonloppuna – menen, mutta en hengästy etukäteen.

3 responses »

 1. Heissuli, puluseni! Sultahan on tekstiä tullut ihan urakalla- toisaalta olen itsekin ollut jokapaikassa poissa ja liesussa enkä ole ennättänyt lukea mitään from the interwebs. Oli pakko priorisoida ja valitsin kirjat. Vesi on myös edelleen märkää.

  Itsekin piipahdin tänään Asia- marketissa. Siellä oli vaikka mitä hauskaa trinkettiä! Olisin kiinnostunut vaikka mistä mausteesta mutta kun en lue kieliään ja aggressiivinen myyjä oli sitä mieltä ettei niissä ole mitään allergeenia kenellekään (ennen kuin olin edes ennättänyt eritellä mitään niistä yli paristakymmenestä mömmöstä) ja oli niin topakkana lassottuaan asiakkaan että päädyin kipittämään puolijuoksua ulos sieltä. Liian monta sanaa ja lausetta ja liian painostavaa ja liikaa kontaktia ja JÄTÄMUTHULLUÄMMÄRAUHAANJOSAATANA! Entisessä elämässä (siis yli kymppävuotta sitten) en ollut edes missään suhteessa joka olisi tuntunut niin… läheiseltä kuin tämän daamin tunku iholle. Sheesh! Ostin pahvimukikahvin ja menin palautumaan autoon. Oli jotenkin lytistetty ja nurkkaan survottu olo.

  Ei mulla muuta.

  Paitsi että moi tosiaan.

 2. Moi tosiaan! Mieluummin itekin lukisin kirjoja, ja siis luenkin kun en osaa mennä nukkumaan lukematta. Mutta kyllähän tääl netissä tulee roikuttua ja kateltua kaikkien mahdollisten kuulumiset… liian huolimattomasti nykyään – on huono omatunto siitä, etten aina kommentoi silloinkaan kun olis jotain sanottavaa. Sitä vaan juoksee niitä juttuja läpi, käy kattomassa mikä meininki ja onks kaikki elossa.

  Kirjoitan kyl heti kun yhtään jotain sanottavaa. Juttujen kertominen kissalle on ihan ok, mutta jos kertoo asiansa tänne, saattaa saada jonkun kommentinkin. Kissa on aina vaan silleen että ”joo hienoo, rapsuta mua”.

  – – – – –

  Eilisestä alkaen on ollut ihan murrosikäinen kiukku päällä, lähtien siitä että Areena katkaisi Sillan kymmenisen kertaa (MAKSAN YLE-VEROA) ja tänä aamuna huomasin että duuni katkaisee verisuonen päästä ihan just. Mutta onneksi asiat sitten järjestyi, not thanks to me, ja lisäksi sain yhden kamun ison pulman ratkaistua, joten nyt en enää ole kiukkuinen vaan ihan vain ylpee itestäni :-D

 3. Välillä on pakko kitkeä netissä hengaamista, on nyt vain niin paljon tapahtumaa. Myös, pimeä tulee aikaisin ja Mun Venäläiseni kuiskuttelevat hyllyiltä enenevän vaativasti. Myöhään illalla on vasta aikaa ja silloin valitsen aina yhden ja vien mukanani kammiooni. Esmes niinku nyt. MORO!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s