Martilta

Normaali

rannarahva

kuili

Päivä käynnistyi tosi hitaasti. Vempulointia ja tumpulointia kotona loputtomiin ennen kuin pääsin lähtemään päivän ainoaan häppeninkiin, Martin Markkinoille. Muutamaa juttua hain, muutaman enemmän löysin.

Kissasukat! Toiset on pimakammat, mutta täti vannoi että ne menee. No meneehän ne. Just ja just.

miu mau miu mau

miu mau miu mau

(EDIT illalla: Mitä?! Nuo harmaapohjaisethan on kissa paskalla -sukat! No on on. Kissa on istuvassa asennossa ja pitää häntää tuolleen. Milloin muka? No just silloin. Vessassa. Heheh :-D)

Hyvät lukuhanskat! Näissä jää paljaaksi vain just tarpeellinen, kun petissä illalla lukee. Ai miks hanskat petissä? Muuttakaa meille ni tiedätte.

lukuha

Ikskjyys mii! Nää hanskat on nyt MUN! Nuuh nuuh...

Ikskjyys mii! Nää hanskat on nyt MUN! Nuuh nuuh…

Kaikenlaista muutakin, suuhun menevää herkkua ja muuta. Mutta keräsin saaliini ja poistuin fyysisen epäpätevyyteni yllyttämänä. Muuten sanoisin, että mun jalat on ihan persiistä, mutta ei siin oo mitään uutta, persiistähän ne lähtee kaikilla muillakin kaksijalkaisilla.

6 responses »

  1. Mul on ollut ennenkin, mutta ne jätti enemmän sormia paljaiksi. Kylmistä käsistä kärsivä ei tykkää! Nää uudet jättää tosiaan paljaiksi vain sormenpäät – ja tuoksuu kissan mielestä tosi jännittävästi oikealle lampaalle, bääbää!

  2. Lanoliini saa kissat mielivaltaiseksi hurmiosta. Mun entiset kissat teki aina sirkustemppuja kun leikkasin lammasta- niistä isompi ponkaisi kynsillään kiinni leikkuulautaan roikkumaan ja niistä pienempi loikkasi isompaan kissaan kiinni ja yritti kiivetä gaiffariaan pitkin ylös. Tiesivät että lampaanrasvaa on luvassa ja kumpikin mourusivat täyttä huutoa ulisten. Niistä ei missään tilanteessa lähtenyt sellaista äänisaastaa (kissathan ovat hurmoksellisia hahmoja mutta se kurkku-huuto oli verrattavissa joihinkin kuolonkarjaisuihin) kuin mitä lampaan rasva sai niissä aikaiseksi.
    Ymmärrän ettet ole kuolleen eläimensyöjä joten pahoittelut!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s