Bileet puolituttujen kanssa (yksi tunti)

Normaali

Kun mä tapaan uuden ihmisen, arvatkaa sanonko sille avausrepliikkinä:
”Ootpas sä lyhyt!”
tai
”Ootpas sä levee!”
tai
”Ootpas sä ruma!”
tai
”Ootpas sä vammainen!”

Mitä luulette? EN IKINÄ. TIETENKÄÄN.

Silti useampikin ihminen, jopa saatana saman illan aikana, saattaa saada päähänsä avata mulle keskustelun ”Ootpas sä pitkä!”. HAISTAKAA VITTU.

Pahimpia on tietty sellaiset, jotka ei vielä kolmen älä urpo jaksa -tyyppisen vastauksen jälkeenkään älyä luovuttaa, vaan jankuttavat siitä miten upeaa on olla pitkä. Mitä vittua ne tapit muka siitä tietää? MIKSI MULLE KUITATAAAN KOKO AJAN VITTU OMINAISUUDESTA JOLLE EN VOI MITÄÄN?!!

Ihan tuntemattomat tulee jakamaan. Se on ihan vitun vihoviimeistä, niille en jaksa olla edes auttavasti kohtelias. Kuolkoot aivomätäänsä, vitun pellet. Tänä iltana vielä sattui, että heti hylättyäni juuri tuollaisen tuntemattoman ämmän baaritiskille, tulee kaksi kertaa aiemmin tavattu ihminen (josta tykkään) ja aloittaa: ”Ootpas sä pitkä! Viimeks kun tavattiin niin en edes tajunnut kun istuttiin!” Siinä vaiheessa tulee sellainen että vittu oikeesti en jaksa, nyt tämäkin ihminen jonka kanssa halusin niinku muka jutella. Tutuille on pakko antaa anteeksi, kelle mä oisin tuolla jutellut muka muille, heti alkuun ainakaan?

Pituus, lyhyys, rumuus, joskus jopa vammaisuus on GENEETTISIÄ OMINAISUUKSIA. Niihin ei saatana puututa, ei ikinä, eikä varsinkaan uuden ihmisen tavatessa. Kukaan ei ole valinnut olevansa pitkä, lyhyt, ruma tai vammainen. Kummallista on, että aika harvalle tuleekin mieleen sanoa: ”Ootpas sä vammainen!” mutta pitkälle ihmiselle saa kuitata muka aina. Koska sehän on UPEAA kun on pitkä! Ai jaa? Näillä kuittailijoilla ei ole käytännössä MITÄÄN tietoa pitkän ihmisen elämästä, ne ei voi antaa minkäänlaista lausuntoa siitä, onko upeaa olla pitkä. Antakoot keskenään lausuntojaan siitä, millaista on olla vitun idiootti ja ruma ja lyhyt ja vitun aivovammainen eli haistakoot paskan.

Vittu en lähe enää ikinä ulos edes puolituttujen kanssa samoihin bileisiin.

Mainokset

11 responses »

 1. Noh. Mäkin olen pitkä ja mulle sattuu just tota samaa. Mutta musta se ei oo kovin vakavaa, ei ihmiset sillä mitään pahaa tarkota. Eikä siitä nyt loputtomiin juttua riitä, eli kun on hetki ihasteltu sun pituutta, niin sitten voi siirtyä muihin aiheisiin. :)

  Sulla on muuten tosi hyvä blogi, kiitos siitä!

 2. Kiitos kiitoksista.
  Mä en vaan jaksa tuota p-jorinaa. Mulle ei ole ikinä ollut mitään hyötyä eikä iloa pituudesta, turha siihen on tietämättömien käydä ulisemaan miten UPEAA on kun ihminen on pitkä. Haistakoot paskan.

 3. Minäkin saatan välillä ihmetellä ihmisten pituutta, mutta vaikuttaa siltä, että sen tavan voisi lopettaa! Toisaalta ihmettelemisen syy johtuu kyllä omasta kovin mäyräkoiramallisesta ruumiinrakenteesta. Erittäin pitkä selkä ja lyhyet jalat. Istuessani voin olla ihan yhtä pitkä kuin pisinkin ihminen ja kun noustaan seisomaan, niin…. Ne puuttuvat 20 – 30 cm puuttuvat sitten jaloistani!

 4. Munkin on vaikea uskoa, että pituuden mainitsemisella mitään pahaa tarkoitettaisiin, ihastelua se taitaa enemmänkin olla. Ymmärrän sen itekin kun olen tämmönen markkakuustkyt pitkä ja auttamattoman lyhyt joka paikassa. Ja kyllä, mullekin on sanottu että ootpas sä lyhyt! En pahastu siitä. Painokommentit olis sitten jo asia erikseen.

 5. Ymmärrän vitutuksen. Ihmiset tuskin tarkoittavat lausahduksiaan pahalla, mutta on se silti rasittavaa ja kiusallista. Varsinkin jos saman päivän tai illan aikana saa kuulla samaa päivittelyä moneen kertaan… Itsellä vakkariaiheet on laihuus ja kalpeus. Niistä saa aina toisinaan kommenttia ja näppärimmät yhdistää ne jopa samaan lauseeseen. :P Kommenttien sävy toki vaihtelee paljon. Vieraammat yleensä ihastelee, mutta sukulaisilta se kommentointi lipsahtaa joskus huomauttelun tai jopa vittuilun puolelle.

 6. En muista, mitä sanoin, kun sinut ensi kerran tapasin. Sen muistan, etten mieltänyt erityistuntomerkiksesi pituutta: kysyin näet Kauralta jälkeen päin, kuka oli se upeahiuksinen nainen, jonka tapasin Birdyn seurassa. Anoppini oli 1,88 m pitkä ja geeninsä elävät neljässä pojassani, joten lienen tullut sokeaksi pituudelle. Sinänsä oli hyvä kuulla, että pituuden päivittelyn voi kokea ikäväksi, useimmiten me einiinpitkät varmasti tarkoitamme kommentin kohteliaisuudeksi.

 7. En tarkoittanut että vanhojen tuttujen tarviis täällä ruveta pitämään jotain katumusharjoituksia. Kyllä mä teidät pätkät jo tiedän. Tulin vaan niin vitun vihaiseksi eilisiltana, kun olisin halunnut vain vetää pari olutta hauskassa seurassa, niin joudunkin koko ajan kuuntelemaan paskaa ulkoisista omituisuuksistani ventovieraiden ja puolivieraiden suusta. Ihan sama tarkoittavatko hyvää vai pahaa, ei tartte tulla kommentoimaan. Lääkärit, fysioterpat jne on eri asia, mun koko fyysinen olemus ja terveys on niille ammattijuttua. Muille ei.

 8. Häh, ethän sä edes ole pitkä.

  Vaan oikeastihan olisi hyvä jos immeiset vähän ajattelisivat mitä toisten fyysisistä ominaisuuksista sanovat. Hyvä ohjenuora on että ei mitään.

 9. Jos mä huomautan miehelle, että se on pitkä, niin se tarkoittaa suomeksi että käyn siihen ihan kuumana ja haluaisin saman tien vapauttaa sen kaikista vaatteistaan.

  Jos taas huomautan naiselle pituudesta, niin sekin tarkoittaa, että olen ilahtunut, että kerrankin joku on minua pidempi, kun jostain syystä tuntuu toisinaan, että pyörin jonkun kääpiöarmeijan kanssa. ;)

  Mä taidan itse olla semmoinen suht keskimittainen, tai jonkin verran keskivertoa naista pidempi, joten kuulen vain olevani ”naiseksi pitkä”.

 10. Tjaa, mä olen päässyt kuulemaan männäsyksynä puolitutuilta mm. ”ootpas sä lihonut!”, ”onksun tukka oikeesti aina ton näkönen?” ja ”onksul flunssa vai miksä näytät ihan sairaalta?”. Joo, kiitos, kiva nähdä suakin. Sisimmässäni näen filmin, että vaan lättäsen em. ihmistä päin näköä, jollain pajukorilla tms. Missä on tiiliskiviä sisällä, kele.

 11. Heh, JEI Birdy! Pitkästä aikaa!

  Pajukori, jossa on jotain painavaa, tekee ison vaikutukset nenänahkassa. Tulee sekä kuvioo että muotoo.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s