On taasen vietetty juhlahetki

Normaali

Nyt on vietetty yksi kokonainen päivä meidän uudessa (työ)talossa, tosin ei omissa tiloissa, koska muutto on vielä tekemättä. Mutta meillä oli siellä naapuritiloissa semmoinen gathering jossa oli ohjelmaa, tarjoiluja ja kaikkea. Oltiin varattu 50 hengen bussi tuomaan meidän vanhasta talosta muiden osastojen porukkaa katsomaan uutta taloa ja osallistumaan bileisiin. Kolme tuli. Bussin hinta per pää siis tommoset rapiat satanen.

Mutta ei se mitään. Ei oo pakko! Muuten tuli meidän kavereita ja oma väki jotakuinkin kaikki, porukkaa oli lopulta niin ettei tarjoiluista jäänyt mitään kuin karkkeja ja pipareita jäljelle. Eli hyvä meininki, göö göö!

Täytyy ekanakin kehua, että uudessa talossa on kaikki ehjää, siistiä, tyylikästä. Meidän vanha talo on kotoisa, mutta onhan se ihan rotankolo.

Mutta sitten työmatka… Tänään oli hyvä mitata. Tein olettaakseni tavallisen matkan. Aamulla odotin ratikkaa jonkin aikaa, sitten hups kauppaan hakemaan lounassalaatti, sitten bussiin, ja vielä pätkä kävelyä. Illalla samat, myös kaupassakäynti. TUNTI SUUNTAANSA!!! Jesse kun ei meinaa järki käsittää! Tunti silkkaa ajantuhlausta, kahdesti päivässä! Vanha talo on noin 15 min bussimatkan päässä kotoa. Että tämmöinen pikku ero, huh-huh.

Saapa nähdä, kuinka uuden talon ilot tasapainottaa tuota matka-ajan aiheuttamaa kyrsintää. Vielä ei osaa sanoa. Tänään ainakin jalat tuli niin kipeiksi, että ihmettelen kuin ylipäätään pääsin kotio kissan luo :-(

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s