Nyt oikeasti asiaa

Normaali

Jaksava blogimaailman(kin) eetikko, suuresti kunnioittamani Saara vastasi kysymykseeni, miksi herkullinen ’silmä silmästä, hammas hampaasta’ ei nykykatsannossa ole kannatettava toimintatapa. Laitan linkin vastaukseen tänne, että muistan lukea aina tarpeen tullen. Ja niitä tarpeitahan tulee…

Joku ehkä muistaakin, että olen aiemminkin sanonut, että voisin laittaa luukut kiinni ja mennä tupakalle tuonne pihalle, koska jos on Saaran kaltaisia kirjoittajia, meikäläisen horinat on ihan yhtä tyhjän kanssa. Näin se on edelleenkin. Ja sit Hesarissa on jokin ”Suomen paras blogi” -kisa jossa on ties mitä kikkeliskokkelista, mutta ei hajuakaan Suomen Parhaista Blogeista. Ding dong. Ping pong.

Mainokset

4 responses »

  1. Kyllä noin. Ja lisäksi vielä se, että silmä silmästä aiheuttaa myös sen, että seuraavaksi sen silmän silmästä kärsineen kaverit (ystävät, perheenjäsenet, sukulaiset, kyläläiset, heimolaiset, jengiläiset) tulevat ja tirvasevat silmän silmästä silmän. Ja sen jälkeen taas se toinen osapuoli haluaa hyvitystä kaikilta asianosaisilta. Siis se kosto ja hyvityksen hakeminen leviää laajenevina ympyröinä koskemaan muitakin. Molemmilla puolilla. (Ennen muinoinhan ei sitten sukupolviin asioitu niiden toisten kanssa, kaikki tiesivät että ne ovat pahoja ja ilkeitä kaikki, koska Ugabugan isoisoisän veljenkaima sai kerran niiltä turpiinsa ja menetti silmän ja sitten ne tuli ja varasti meidän naiset, vaikka me ei tehty ihan yhtään mitään…)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s