Juomat

Normaali

Nyt on käynyt niin, että (joulu?)lahjoiksi saamani kaksi vinkkupulloa on edelleen korkkaamatta. Kukaan niitä jaksa yksinään lutkuttaa. Sen sijaan Naga Shot meni iloisesti pikku siivuissa joulunpyhien aikaan, samoin puolentusinaa erilaista jouluolutta. Mulla on tuolla tuo Alkon jouluhinnasto, ja ou boi sitä maistamattomien jouluoluiden määrää! Varsinkin kaikki tummat kiinnostaisi ihan sojona, mutta miten ihminen sellaisia määriä… Siis pelkkiä tummia olisi jo ainakin 15 erilaista. Nyyh. Alkossa. Siihen sitten vielä ne mitä on ruokakaupoissa. Toinen nyyh.

Niin, ja sit tietysti se, että kaikki juotu alkoholi muuttuu tässä iässä suoraan läskiksi. Tai no, niin muuttuu kaikki muukin, hengitysilmaa myöten.

Mainokset

2 responses »

  1. Toi on kyllä oikeasti niin epäreilua, että parikymppisenä kun paino pysyi samana teki mitä teki ei tajunnut oikeasti esim. juuri hyvien oluiden päälle. Nyt kun pelkkä ruuan ajatteleminen lihottaa kaksi kiloa olisi maailmassa kaikkea hyvää mitä tekisi mieli maistaa.

    Vai onko se niin että nykyisin ei ole mitään muuta ilon aihetta kuin ruoka tai juoma? Jos niin sitten seuraavaksi menee ihan tasan varmasti makuaisti.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s