Oi onnea!

Normaali

Työkaveri löysi kaksi bussilinjaa, jotka menee sieltä mis me asutaan sinne mis ollaan leipätöissä! Nämä bussit on vähemmän kuormittuneita kuin kaupungin keskustasta lähtevät, ja matka menee nopeesti. Toinen menee mulla jopa ovelta ovelle. Tää on ONNEA. Mua on rasittanut työn paikan vaihdossa just tasan eniten se, että siirtymiset kestää jotain vajaan tunnin ja bussit aina täys. No, ei ole enää!

– – –

Luvun alla:
Philip Kerr: Liekit Berliinissä

5 responses »

  1. Kun matkasta selviää vaihdoitta ja pääsee bussissa istumaan, ei nafti tunti suuntaansa ole kohtuuton. Siinä ehtii rauhassa lukea tai katsoa iPadilta telkkaria (niin minä itseäni vastaavalla reissulla viihdytän, välillä tosin työhommajutskat tunkee päälle siihen omalle ajallekin, kun kert kulkevat iPadilla mukana). Ainoa harmi on, että minulla näitä suoria linjoja kulkee hiukkasen harvassa ja vain ruuhka-aikoina. Toivottavasti sinulla yhteydet osuvat hyvin yhteen työajan kanssa!

    – Sä

  2. Kyllähän nää toisetkin bussit näköjään osaa olla melko täysiä, no mut istumaan oon päässyt kuitenkin potkimatta ketään invapenkeiltä.

    Eli siis tää huippubussi ”ovelta ovelle” tapahtuu itse asiassa silleen, että hyppään omalta ovelta bussiin ja muutaman pysäkin päästä hyppään pois. Sitten vaan odotan siinä kunnes tulee se toinen bussi, joka vie mut lähimmäs ikinä työpaikan ovea. Tänä aamuna meni oikein hyvin tää. Pimeys tietysti jänskättää kun reitit on outoja eikä näe mitään, mut iPad ja kuski auttaa… ja kevätkin tulee, valo. (No oikeesti kuskeista ei ole ollut toistaiseksi mitään iloa, ne on yhtä hukassa pysäkkien nimien kans kuin minäkin.)

    Eilen menin yhellä bussilla lähelle kotia ja jatkoin ratikalla. Tänään vois kokeilla tätä bussilla kotovelle jos aikataulut… Eilinen bussi kulkee koko ajan, mut tää ovelta-ovelle vain ruuhka-aikoina.

  3. Voi olla uskallusta tuutilullaa sitten kun matka tulee tutuksi. Nyt sitä on vaan kuin säkissä kun ei nää mitään ja ulos pitää kuitenkin toiveikkaasti tuijottaa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s