Siskonpet…tymys

Normaali

Suomen parhaat naiskoomikot, ja silti Siskonpeti ei naurata hetkeäkään. Voi perse! Tään toisen jakson katsomisen keskytin kahdesti kun ei vaan jaksanut – ja kyse on sentään alle puolituntisesta pätkästä. Mikä ihme näitä tv-tyyppejä vaivaa? Ei lähe lentoon. Sen verran kattelin että ainakin rytmiin pitää saada lisää napakkuutta melkein koko matkalle, eikä kässärilläkään vallan juhlita. Ei tää mikään Suomen Smack the Pony ole vaikka muijat onkin säpäkän näköisiä.

– – –

Päivän horror-hetki (toinen). Olin ruokakaupassa erikoiseen aikaan, etäpäivän takia aikaisin aamulla. Oma lähikauppa. Samaan aikaan hedelmävaa’oilla ex-avoppipariskunta. Mitä vtt? Onko ne muuttaneet tänne mun nurkille? Miks? Pysyisivät kotonaan. En tahdo nähdä niitä. Tosin eivätpä nuo taitaneet tunnistaa enää. Vaan silti!

Mainokset

4 responses »

  1. Katsoin sitä Siskonpetiä sen ekan jakson ja olin koko ajan kiusallisen tietoinen siitä, että siinä nyt yritetään olla niinku Ponille kyytiä, mutta ei onnistuta.
    Jotkut kaverit kyllä tuntuu tykänneen kovastikin.

  2. Sinänsä hienoo, että nyt Suomenkin kokoisessa minimaassa voi olla kaksi niin loistavaa ja kaunista naispuolista koomikkoa kuin Pirjo Heikkilä ja Niina Lahtinen (ups, Krisse ja Sanna S jäi mainitsematta). Komiikka on ollut perinteisesti kokonaan miesten aluetta. Stand-upissa ja Hyvissä huonoissa näkee ihan hyvin, että nuo kaksi muijaa oikeasti osaa. Mut tää petihimmeli ei vaan … ei.

  3. Päivitysilmoitus: Siskonpeti, uudet kujeet | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s