Hirviöhumppaa

Normaali

Melatoniinipillerit on silleen lystikkäitä, että kyllähän ne alkaa nukuttaa illalla. Mutta niiden vaikutus loppuu aamuyöstä, ja sitten sitä vaan herää. Milloin yhdeltä, milloin neljältä. Sit sitä taas miettii kaikkia skeidapaskoja, kuten aamuyöstä on ihmiskunnalla tapana, ja toivoo että saisi unenpäästä kiinni vaikka uni olis painajaismerkkinenkin, koska tuskin se voittaa valvomisen hirviöpotentiaalin suhteen.

Kyllä taas vituttaa niin paljon ettei kehtaa tänne ees kirjoittaa.

6 responses »

 1. Niin, kun melatoniininapit on vain pimeähormoonin buustausta, ei sen kummempaa myrkkyä. Jos ois oikea myrkkypilleriini, niin sehän kyllä nukuttaisi ehkis jopa koko yön läpi (jos hyvin hyvin käy…).

 2. ”toivoo että saisi unenpäästä kiinni vaikka uni olis painajaismerkkinenkin, koska tuskin se voittaa valvomisen hirviöpotentiaalin suhteen.”

  Tällä viikolla kokeiltu molemmat. Paha sanoa kumpi oli enemmän hanurista.

 3. Akupunktio auttaa unettomuuteen. Nimimerkillä kokemusta on. Itse kävin Neijing-koululla akupunktiossa – ainakin Tampereella vain opettaja neuloittaa – ja ollut hyvin tyytyväinen sekä hoitoon että edulliseen hintaan.

 4. Allekirjoittaneella toimii yöllisenä herättimenä jälkikasvu joka haluaa välittömästi keskellä yötä alkaa keskustelemaan teorioista koskien maailmankaikkeutta ja hiukkasfysiikkaa.
  Mietin aina ihmisrauniona että joku päivä vielä mä saan nukkua ilman keskusteluja materiasta.
  Some day…
  Mutta tosiaan melatoniini vaikuttaa vain… oliko se 4 vai viisi tuntia? ennen puoliintumistaan.
  Olen muuten huomannut että jos on tarpeeksi lämmin, se nopeuttaa nukahtamista (varsinkin kun ottaa huomioon että tämä asunto on jääkaappi). Viime yönä jalassa oli kahdet sukat (joista toiset oli villasukat) ja päällä kaksi paitaa ja flanellibyysat ja kaksi superlämmintä lämpöpeittoa. Voi vinde olin onnellinen ja ennätin nukkua ainakin muutaman tunnin ennen kuin ”äiti, mulla on kysymys..”

 5. Noooo eilen sitten nukuinkin 19-21, tässä kohtaa pyjama päälle ja iltapesu, sitten vähän Areenaa ja melatoniinia ja poing takas uneen 22 ja herätys 7. Eli mitä siitä tulee, ykstoista tuntia. Kohtuullista uneksi, kohtuutonta ajaksi kommunikoida kissan kanssa. Tai siis olla kommunikoimatta.

  Tuossa iltaunien aikaan näin hilpeimmän unen ikinä. Olin jossain rannalla mun kissan kanssa, kissa kokeili käpälällä vettä ja lähti sitten uimaan pienen lenkin _selällään_. Onneksi sain sen videolle, oli meinaan tosi kikatuttavaa! :-D :-D Halusin näyttää videon mun kaverille, joka oli koko unen ajan poeettisessa depressiossa, koska vaimonsa halusi vain riidellä. Ja hitsi, en löytänyt kameraa enää mistään! Jonnekin se vain hävisi…

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s