Sekalainen bleemi

Normaali

Pöllin Tiinalta tään bleemin.

1. Mikä on sisustustyylisi?

Doh, praktinen? Keittiö saa olla remppaamatta niin kauan kuin sitä voi käyttää. Ikeasta ostetaan vailla häpeää kaikki mikä on just sopivaa mun käyttöön. Konttorituolit voi olla kolhoja, mutta niissä on hyvä istua. Voin panostaa sekunnin myös kalliimpaan designiin, jos sillä on selkeä käytännön merkitys elämääni (kuten Aallon koivupenkki tai Kartellin yöpöytä tai Rädyn apilatuoli), mutta en vouhota niiden perään. Käytännöllinen on myös värikartta: kotonani on paljon valkoista, joten tänne voi taluttaa minkä tahansa värin juttelemaan sen kanssa. Semmoisella hillityllä meiningillä mennään.

Paitsi että on kovasti praktista, sanon ”tyyliäni” myös post-opiskelijakämpäksi. Ei ole sohvaryhmää ei, ei ole kelim-mattoa eikä aaltomaljakkoa. Ei ole ristalliruunua eikä pesutornia. On pikemminkin kovasti sähköjohtoja, kirjoja, leffoja, säilytyslaatikoita ja kissa-asioita.

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustaessasi?

No siis, eihän täällä ole kuin tää yksi iso tila.

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?

Kissan hyvinvointiin. Tai kissojen – tuen kyllä muitakin eläimiä kuin tätä omaa.

4. Mihin käytät paljon rahaa?

Asumiseen menee eniten, nykyään jotain kuusi ja puoli sataa kuussa. Ruoka tulee seuraavaksi, ja kissa-asiat tietty. Työmatkat. Ei nyt muuta tuu mieleen.

5. Mistä ajasta unelmoit?

Viittaakohan tää menneeseen, tulevaan, vuodenaikoihin? Keväästä unelmoin kyllä joka vuosi, ja alkukesästä. Vuorokaudessa ilta on kaikest paras.

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?

Eniten surua toisi kyllä rakkaiden eläinten ja ihmisten kuolemat. Tosin olisi sekin aika paskaa, että tässä talossa joku moheltaisi vesivahingon tai tulipalon siihen malliin, että munkin koko kämppä menisi remppaan ja joutuisin muuttamaan taas (väliaikaisesti) pois. Eikä työttömyyskään paljon ilahduttaisi. Näistä on hyvä valita…

7. Missä asiassa olet tunnollinen?

Töissä. Kissa. Ja sit: lupauksia tehdään vain pidettäviksi. Kun sovitaan asia, niin se on sitten sovittu.

8. Minkä inhimillisen virheen annat anteeksi? 

Kerran voi antaa anteeksi melkein mitä vaan, mutta pettämistä ei.

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?

Naiset tajuaa naisjuttuja!

10. Mikä on miehen parhain ominaisuus?

Monasti ne osaa ja myös fyysisesti pystyy tekemään sellaisia juttuja jotka multa ei luonnu. Miehillä on myös toisinaan naisia rouheampi huumorintaju, ja siitä kyllä tykkään kovasti.

3 responses »

  1. Se on just niin, kun on jotain luvattu se pidetään. Paitsi välillä kun lupaa jotain itselleen… Sen kanssa on välillä vähän niin ja näin mutta kaverille annetut lupaukset pidetään.

  2. No niin, se itelleen lupailu.. hehe… ihan toinen juttu. Kaikkeahan sitä tulee lupailtua. ”Tänään TOSIAANKIN JUMPPAAN.” Jes. Jup. Joojoo.

  3. Päivitysilmoitus: “Aesthetic void” | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s