Syöminen ja seuranta

Normaali

johtoo

Onneksi tuli kerrankin mentyä Kampin kauppakeskuksen yläkertaan. Johto Cafessa oli iloinen ylläri kasvissyöjälle, joka on kuukauden vetänyt lounaaksi salaatteja, joissa on pääperiaatteessa aina samat kamat pienellä kierrolla. Johdossa oli ihan muuta! Lautaselleni päätyi yrttiporkkanoita, soijasuikaleita ja mandariineja plus avokado-juggekastiketta. Hehkun vieläkin! Ei aurinkokuivattuja tomaatteja tänään! Ei artisokansydämiä! Ei fetaa, ei pähginöi!

Josta päästääkin sitten syömisen seurauksiin. Vaaka! Heitin sen Omronin paskavaa’an kirpparille jo aikoja sitten, mutta 15 vuotta vanha vaakani meni myös rikki viime viikolla. Pelmusin äsken netissä etsien tarkkoja vaakoja (lähinnä ihmisten keskusteluista, sieltähän ne vinkit löytää) koska eniten vituttaa se, että jos hyppää vaa’alle muutaman sekunnin välein, niin paino saattaa vaihdella vaikka jotain neljä kiloa. Vähän hakusessa on. Instru ei enää taida edes myydä vaakoja. Niitä, joita jutuissa mainittiin hyviksi on lähinnä Soehnle, Salter ja EKS. Emmä siitä hinnastakaan niin, kunhan ei yli satasen menis. Mutta kun ei noita voi hiplata missään – ne on kaikki jossain verkkokaupoissa.

Tässä kohtaa ottaisin mieluusti vinkkilöi vastaan. Kokemuksia, merkkejä ja saatavuuksia. Siihen tapaan. Joo?

Mainokset

6 responses »

  1. Mulla on Soehlne (miten noi konsonantit oikein menee…) Body Balance Easy Shape (tms.) ja se on kyllä aurinkoakin tarkempi. Tai oikeastaan se kyllä näyttää pikkuisen enemmän kuin meidän kuntosalin kehonkoostumusmittari, mutta sillä ei ole väliä, jos omaa painoaan seuraa vain omalla vaa’alla. Se näyttää joka kerta prikulleen saman verran, vaikka siihen hyppäisi kymmenen kertaa peräjälkeen. Se myös kertoo kehon neste- ja rasvaprosentit, joihin toki suhtaudun hieman varauksella, mutta vaikka lukema ei tarkka olisi, niin kyllä se silti jonkinlaista suuntaa antaa, kun rasvaprosentti putoaa ajanmyötä hitaasti mutta johdonmukaisesti.

  2. Kiitos. En mä noista neste- ja rasvaprosenteista niin, mutta se on tosiaan tärkee ettei vaaka kerro mitä sattuu, muuta mieltään alle minuutin. Kertois vaikka väärän lukemankin kunhan se on oikea suhteessa siihen mistä alettiin.

    Tässäpä taas yksi kuluttajien kusetus, btw: tehdään nättejä digitaalivaakoja jotka ei mittaa oikein (as in correctly, as in IRL) mitään kunnolla, ja ihmiset hyväksyy ja ostaa. Koska muita ei ole! paitsi jossain sairaaloissa, posteissa ja muualla, mis ei oo niin väliä maksoiko se vaaka 500 vai 5000 euroa. Tavan ihmisellä on erilaiset rahat.

  3. Luotettavin vaaka varmaan olisi semmoinen good old punnusvaaka, jollaisia lääkärissä näkee. Niitä ei taideta taviksille kuluttajille myydä.

  4. En o muuten ikinä edes tajunnut, miten ne toimii!

    Kävin ostamassa Soehnlen, ei ihan sama kuin sulla mut kun on Soehnle niin saa nyt vaan toimii ja sillä hyvä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s