Tyylipainajaiset

Normaali

Teri Niitin tyylipainajainen on nelitissiset naiset. Onhan se tietysti totta, että rintsikat pitäisi uusia aina välillä, vaikka on niiden sovittelu yhtä perkelettä. Olisi edes myyjä apuna, mutta ei niitäkään saa kiinni, ellei satu olemaan outoon aikaan liikenteessä. Aikas pöyristyttävää on kuitenkin se, että jotkut oikeasti luulee liian pienten liivien olevan seksikkäät! Siis se läskien pullahtelu liiveistä equals as hunajapurkki? En jaksa uskoa.

Mun kesätyylipainajainen onkin jo mainittu blogeissani moneen kertaan, mutta koska sillä on vahva meno vuodesta toiseen, otetaan kertaus: miesten paljaat röllykkämahat. Miesten alkukesän kalpeat kanankoivet. Mulla on itsellänikin sekä rölly että kalpeat kanakoivet MUTTA MÄ EN PAKKOTARJOILE NIITÄ KAIKEN KANSAN NÄKYVILLE. Jumalauta täst ei tuu diiliä ikinä. Toivoisin, että edes työkaverit pitäisivät vaatteet päällään vaik olisi kesäkin. Pikkasen klappia siinäkin. Varsinkin siinä kohtaa kun tullaan lomalta töihin ja unohetaan tekstiilit kotiin. Huoh.

Mites sulla? Mikä tyylihommeli saa painajaisen leiman?

Mainokset

11 responses »

 1. Mainostan taas (en muista olenko sanonut sulle jo aikaisemmin), että rintsikoiden hankkimisen painajaismaisuus vähenee kummasti, kun marssii alan liikkeeseen. Esim. Funky Ladyssä myyjän saa aina, ja periaatteessa ei tarvitse kuin vähän visoida minkälaiset haluaisi, niin ne ihmenaiset suunnilleen näkevät oikean koon päältäpäin ja kiikuttavat sopivat kapineet suoraan pukukoppiin. Parhaassa tapauksessa olen selvinnyt sieltä vartissa ulos, sovituksineen, kaksien täydellisesti sopivien liivien kanssa.

 2. Itse asiassa, kerran olen käynytkin Funkkisessa ja marssin sieltä ulos tosiaan kaksien rintsikoitten kanssa. Kustannussyistä, krhööhöhö (ne maksoi jotain yli 80 e kpl) olen käynyt kuitenkin useammin tavarataloissa… Mutta ehkäpä kohtsillään taas Funkkaan. Ei se konkkaan vie jos joskus käy.

  Kun kävin siellä, btw, muutuin D-kuppiseksi. Kiljuin ilosta vissiin monta päivää. Parhaat saalistusvuoteni elin ilman rintsikoita A-kuppisena, ja nyt vihdoin dee! (Tietenkin tähän sisältyi se temppu ympärysmitan kanssa – pienempi kehä, isommat kupit… MUT SILTI)

 3. Mun tarttis ostaa pienemmät rintaliivit. Kyllä, PIENEMMÄT! YHYY!!! :'(

  Mulla on paljonkin noita tyylipainajaisia, mutta just nyt ei tietenkään tuu yhtään mieleen… jos ei Crocseja lasketa. Ne on iki-painajainen.
  No yksi on ainakin sellaiset possunpunaiset tai vaalean beiget ihonmyötäiset housut, jotka kaukaa katsottuna näyttää siltä, että housut on jääneet kotiin.

 4. Ihosairaus on niin pahassa vaiheessa (puuttuu se viimeinen ihokerros kolmesta) että voin ehkä kerran viikossa tai kahdessa pitämään henkareita. Onneks nää on pehmentyny sitten jälkikasvun muonittamisen jlkn. ja pienentynyt sen verran että vain väärillä loimivalinnoilla näytän siltä että voisin voittaa ”let´s tuck our boobs underneath our belts”- kilpailun. No mutta, olen juurikin yhteyksissä perinnöllisyysklinikkaan ja jos kaikki menee niinkuin toivon, tulen loppupelissä näistä kaksosista pääsemään kokonaan eroon, näin niin kuin preventatiivisesti. En ikinä olisi uskonut ”saalistusvuosina” että oikeastaan unelmoin päivästä jolloin vois heittää likoille riemukkaat hyvästit.

 5. Tisseihin liittyy NIIN paljon kulttuurisia, henkilökohtaisia ja sosiaalisia merkityksiä, että se on jotain käsittämätöntä. Ne nyt on kumminkin vain ruumiinosa. Ilman kulttuurisia konteksteja ei mullekaan ois ikinä tullut mieleen pitää omia A-kupittomia jotenkin huonompina kuin nykyisiä C/D. Samaa mun omaa kudostahan ne on kaikki.

  Tiina, tuli mieleen, että joo nuo ihonväriset on toisinaan aika pahoja. Vaikka sen lähempää katsoen sitten hokaakin, ei vähennä kauempaa näkemisen kylmää hikee. Myös kuvissa sama juttu, että ensin ihmettelee mitä sillä ei ole päällä ja sit vasta, mitä sillä on.

 6. Joo tissit on hillitön tabu ihan sairaan monille. Tai lähinnä niinen olemattaolevuus. Saati 0 promillea mielenkiintoa saada uudelleenrakennettua paria. (historiaa, tissilääkäri ultrasi +- 50 kystaa yhteenlaskettuna ja turvonneet imusolmukkeet kainaloista. Kyseli sukuhistoriaa, hiljeni ja kalpeni ja suositteli radikaalia toimenpidettä ”vielä kun ennättää”. Nyt on kysymys lähinnä siitä että jos olisi soveliaan syvät takataskut olisin jo yksityisellä, mutta tässä tapauksessa keräilen sukulaisilta lupaa epikriisien keräilyyn. Tosi helposti irtoaa hei lupia..! not ) Joka ikinen iikka paitsi bestis on aivan kauhusta kankeana ei sen takia että kannan kaikkia jo nyt epänormaalisuuksia VAAN sen takia että näen päiväunelmia lättänästä rintakehästä. Kun niille kertoo ettei ole aikomustakaan hankkia silikonipusseja eikä muitakaan keinotekoisia hässäköitä ne saatana suuttuu ja haukkuu itsekkääksi!
  …come again??? Sairaatkin tai taipuvaiset sairauteen rinnat ilmeisesti saisi niiden mielenmaailman onnellisemmaksi.

 7. No niin. Se on just sitä kun alkaa ihmisten (tai sukulaisten) kaa tekemisiin, sit saa kyllä kommenttia jos mistä.

  Tissinsä poistattaneita julkkiksiakin on jo pari, sieltä glamoröösimmästä päästä vielä: Angelina Jolie ja Christina Applegate. Kumpikin tykkäsi, että sukurasite (ei ne kommentit :-D vaan syöpärasite) on niin suuri ettei he rupee moista.

  Jaha, päädyttiin muuten tisseihin aika nopeesti tässäkin keskustelussa. Oma vika, oikeastaan.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s