Loppua tälle viikolle, kiitos

Normaali

Pepcid-kevät on sitten alkanut. Pikkaset Pepsit yöllä, pikkaset päivällä. No ei joka päivä eikä joka yö, mutta hei, nyt ollaankin vasta alussa! Ensi viikolla alkaa rutista kunnolla. Varsinkin perjantai. Vau. VAU! Sitä odotellessa! Joka vuosi näistä kuvioista on selvitty, mutta aina jänskättää yhtä paljon. Viime vuonna tein viisi virhettä prosessissa joka ei siedä yhtään virhettä. Purkalla korjattiin.

Kuva ei liity mihinkään

Kuva ei liity mihinkään

Tänään kävin pörräämässä Gudrunilla. Musta on ollut niin kiva kun niillä on isot mitoitukset, meikäläinenkin saa ostaa aina pienempää kirjainta kuin mistään muusta kaupasta. Vaan ei tänään. Se ns. sopiva kirjain (Gudrun-sopiva) mekko pyöri päällä kuin joukkueteltta, ja yksi kirjain pienempää kohti ei mahtunut päälle. Yhyy. Ei sillä etteikö mulla ois tarpeeksi vaatteita, kyl on. Mut olin toiveikas mekkosen suhteen, koska se oli ainoa joka oikeasti kiinnosti G:n katalogissa. Epäsymmetrinen mustavalkoinen, namnam. Vaan ei sit.

Katselin siellä myös mattoja kissan pilalle yrjöämän tilalle. On ne hinnoissa, huh-huh. Suuntasinkin Anttilaan ja ostin kaksi, eettisesti samanveroisia kuin G:n koska kumpaankaan ei ole käytetty lapsityövoimaa ja toinen on vielä kotimainen. Hintaa tuli noin kolmasosa siitä mitä Gudrunilla ois maksanut yks matto.

Mainokset

2 responses »

  1. Mä en uskalla tilata sieltä Gudrunin verkkokaupasta enää mitään, vaikka ihania mekkosia siellä olisikin, kun totesin kanssa niiden pyörivän päällä. Saati sitten nyt, kun en enää muutenkaan hahmota minkä kokoinen oikeasti olen.

    Miten se Pepcid liittyy vuodenaikaan?

  2. Joka kevät kauhee ressi. Pepcid vie massusta nousevat pahisvirtaukset pois. Joskus yöllä on aika ikävä herätä siihen kun ressi punkee torvea pitkin ylös. Pepsi auttaa heti. Ja Rennie, mut vedän nykyään mieluummin Pepsiä.

    Gudrun. Sä oot varmaan joku S nykyään.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s