Yksitoista

Normaali

Joutessani täyttelen haasteen, kun oli sentään suunnattu ihan mulle enkä ollut muuten vaan käynyt pummimassa jostain. Olen jo kertaalleen tehnyt tään, mutta ei haittaa, kysymykset on uudet. Julmana ihmisenä en jatka tätä eteenpäin.

Krheee-höm! No, niin, Me Like kysyy:

1. Mitkä asiat viihdyttää?

Tykkään kovasti siitä, kun leikitään sanoilla ja mielikuvilla, tuloksena juttuja jotka saa nauramaan. Tällaisten ihmisten seura viihdyttää erityisesti. Ne ihmiset voi olla kanssani livenä tai välittää helinäänsä kirjoissa tai elokuvissa tai netissä, sama lopputulos.

Oma rauha ja hiljaisuus kissan kanssa on myös hyvinkin viihdyttävää, muttei rajattomasti kuten ei mikään muukaan. Ja noin yleensäkin, eläinten kanssa viihdyn kaikkein parhaiten. Harmi, etten nuorempana tiennyt mitään eläinammateista, olisi voinut suunnata mieluummin sinne kuin tämmöseen ihmisammattiin.

2. Entä kiihdyttää?

Ihmisten suuruudenhulluus, ihmisten harhat omasta ylemmyydestään eläinlajina, ihmisten typeryys, ihmisten epäluotettavuus, ihmisten väkivalta ja terrori omia jälkeläisiään, eläimiä ja ympäristöä kohtaan. Noin aluksi.

3. Mikä teki sinut viimeksi ihan älyttömän onnelliseksi?

Hierojani tapaaaminen. Hän on ainoa joka voi huomata, että kaikki tää raataminen painojen, portaiden nousemisen ja venyttelyn kanssa ei oo mennyt suteen. Kukaan muu ei näe mun lihaksia – en itsekään – koska tässä on semmoinen kumma ylimääräinen pehmeä kerros niitten päällä. Mutta hieroja katsookin käsillä, näkee ja kannustaa :-)

4. Koska suutuit viimeksi kunnolla ja mistä?

Kunnolla? Hmmmm. Töissä vituttaa aina suunnattomasti, jos muut ei tee hommiaan, koska se sitten tarkoittaa että mä en voi tehdä hommiani tai joudun paikkaamaan ne toisten tötöilyt. Mutta eihän siellä voi suuttua kunnolla koska sitten on ikävä ihminen, byhyy. En mä nyt muista… varmaan se kunnolla suuttuminen löytyy täältä blogista, liittyy taas johonkin kun ihmiset kiusaa pienempiään.

5. Sinulle merkityksellisiä asioita on..?

”Vapaus, veljeys, tasa-arvo!” Ystävyys, luotettavuus, turvallisuus, kohtuullisuus. Ja sit tietysti eläimet ja niiden hyvä kohtelu.

6. Mikä saa sinut nauramaan?

Tätä olikin jo tuolla 1-kohdassa. Lisätään vielä kissavideot. Tää ei voinut olla yllätys :-)

7. Mikä itkemään?

Useimmiten tämäkin liittyy kissoihin. Itken nykyään tosi harvoin muuten.

8. Mukavin muistosi lapsuudesta?

Öööö, jaa. Tää on vaikea. Varmaan sellaiset hetket kun olin kylässä mun vanhimman siskon luona, kaukana kotoa, täysijärkisen ihmisen hoivissa.

9. Nuoruutesi merkittävin asia?

Se, että se on ohi! Pitkä työ kasata itsensä ihmiseksi hullujen jäljiltä, mutta tuli tehtyä.

10. Entä aikuisuudessa, mikä on ollut merkittävin elämäntapahtumasi?

Kaikkein merkittävin on ehkä ollut se hiljainen kehitys, että lakkasin esittämästä normaalimpaa ja keskiverrompaa kuin olenkaan. Ei mun taustoilla eikä geeneillä ihminen voi olla ihan normi-normaali eikä tulla myöskään kohdelluksi sellaisena. Fine. Onneksi olen löytänyt aina töitä, joissa on eduksikin olla jotain muuta.

11. Jos sinulla on lapsia, minkä asian haluaisit, että he sinulta oppivat? Jos sinulla ei ole lapsia, minkä asian tai tapahtuman haluaisit muistaa loppuikäsi?

Mulla on ollut muutamia erityisen mieleenpainuvia ja ihania hetkiä silloisen ja tällöisen merkityksellisen miehen kanssa, kuka se nyt milloinkin on ollut. Ne on sellaisia hetkiä, jotka jo silloin tapahtuma-aikaan päätin painaa mieleeni niin, että muistaisin ne aina. Ja muistan <3

Voi hyvin -lehden höpötestin mukaan voimaeläimeni on ilffes. (Vaikka oikeasti se on kyl panda)

Voi hyvin -lehden höpötestin mukaan voimaeläimeni on ilffes. (Vaikka oikeasti se on kyl panda)

Mainokset

6 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s