Tenava

Normaali

Mamma lähetti taannoin valokuvahaasteen, johon lupailin vastata viimeistään tällä viikolla. No, tosiasia on että mulla on pentukuviani kaikkiaan vain 4 kpl eikä mitään hajua, minkä ikäinen missäkin olen. Mutta valitsin nyt tämän kuvan, ehkä vuodelta 1965 tai voi olla vaikka 1964 (onks tenava teistä enemmän 4- vai 5-vuotias?). Olin näköjään viettämässä joulua vanhimman siskoni luona, joka tykkäsi jo silloin valokuvaamisesta. Mekko on sameanvihreä, samoin kuin raidat kauluksessa.

Lisää kahvii und schnell!

Lisää kahvii und schnell!

6 responses »

  1. Oi. :)

    Jos vertaan omien kavereideni lapsiin, niin sanoisin että lähempänä 5-vuotiasta on tuo kuvan tyttönen, mutta eipä noista tiijä. Ennenhän oltiin nuorempana jo vanhemman näköisiä kuin nykyään.

  2. Jäin kyl miettimään, olinko siskon vai tädin luona. Koska se mitä oikeasti muistan hetkestä, on se että mukava naispuolinen sukulainen käski katsoa noita kynttilöitä. Kahvikupit ja sokruastia viittaa ehkä enemmän tädin kuin siskon suuntaan, kynttilänjalka voisi olla kummalla vaan, mutta olen ”aina” ollut varma, että kyllä tää oli siskon kotona.

  3. Eka kerta on aina ilmainen… ja pitää aloittaa ajoissa!

    Kymmenissä vuosissa kahvinjuontiin ehtii kyllä kyllästyäkin. Jätin suodatinkahvin jo aikoja sitten, nyt pressokahviin en oo vielä kyllästynyt. Onneksi markkinat pursuu jo kaikkia hassukahvejakin, on mistä valita.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s